reklama
Teraz widzę na Facebook'u że jest promocja z kodem rabatowym- 10% na weekend było 15%Dzięki za opinie zatem zamawiam i ja
Jeśli któraś ma miejsce i ochotę na kupno dużej ilości polecanych chusteczek, to znalazłam całkiem dobrą promkę: Link do: WaterWipes | 12 paczek po 60 chusteczek
ZUZA.80
Fanka BB :)
chyba z pół forum u nich kupowało wszystkie jak na razie zadowolone, ja równieżDziewczyny, czy jesteście zadowolone z tych zakupów z Dole Sonno? Wiek że któraś brała kocyk, koszule i szlafrok : )
Just&yna
W Rossmann niedawno byla promocja 10.99 za paczkę...a tu przesylka przedraza i jeszcze trzeba kupić sporą ilość...Jeśli któraś ma miejsce i ochotę na kupno dużej ilości polecanych chusteczek, to znalazłam całkiem dobrą promkę: Link do: WaterWipes | 12 paczek po 60 chusteczek
KikaRika
Moderatorka
Ja posiadam spacerówkę bebetto i jakość wykonania zostawia wiele do życzenia.. Taka Chińszczyzna jak to mąż mówi..Witam,
czy ktoś posiada/posiadał wózek Bebetto Vulcano? Zastanawiam się nad jego kupnem.
I jakie są Wasze doświadczenia z ewentualnym procesem reklamacyjnym w firmie Bebetto?
Za to z reklamacją, jak amortyzatory wysiadły nie mieliśmy problemu.
Napisane na Moto G Play w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
olaaa7
Pozwoliłam sobie zajrzeć do Was z lipcówek Ja mam Bebetto Vulcano, co prawda jeszcze go nie używam ale stoi złożony i jest cudny Słyszałam same pozytywne opinie i zdecydowałam się kupić, jeśli chodzi o serwis to podobno działa bardzo sprawnie.Witam,
czy ktoś posiada/posiadał wózek Bebetto Vulcano? Zastanawiam się nad jego kupnem.
I jakie są Wasze doświadczenia z ewentualnym procesem reklamacyjnym w firmie Bebetto?