katrina13 To gratuluję i szczęśliwego rozwiązania !A to już teraz rozumiem ja też robiłam monitoring cyklu ale było wszystko ok, problem leży po stronie partnera niestety
reklama
Mimi94
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny, pomóżcie z interpretacja [emoji120]
Od przeszło pół roku mąż stosuje fertilman plus, maca, selen, zaczął się ruszać, dbać o nie przegrzewanie jąder, robił uzg i żylaków nie ma... Co jeszcze aby to poprawić. Czy jest szansa, że uda się naturalnie?
Od przeszło pół roku mąż stosuje fertilman plus, maca, selen, zaczął się ruszać, dbać o nie przegrzewanie jąder, robił uzg i żylaków nie ma... Co jeszcze aby to poprawić. Czy jest szansa, że uda się naturalnie?
Wyniki bardzo dobreCzesc dziewczyny, pomóżcie z interpretacja [emoji120]
Od przeszło pół roku mąż stosuje fertilman plus, maca, selen, zaczął się ruszać, dbać o nie przegrzewanie jąder, robił uzg i żylaków nie ma... Co jeszcze aby to poprawić. Czy jest szansa, że uda się naturalnie? Zobacz załącznik 1244607Zobacz załącznik 1244608
Lepkość zwiększona czyli więcej pic wody + ewentualnie ACC w okolicy owulacji A tak to oczywiście są szanse na naturalną ciążę Pamiętam, że już kiedyś dawałaś wyniki i w porównaniu do tych poprzednich jest poprawa?
Mimi94
Wyniki wlasnie otrzymaliśmy więc nie wiem czy jest ogólna poprawa. Wiem na pewno, że wciąż jest to 2%Wyniki bardzo dobre
Lepkość zwiększona czyli więcej pic wody + ewentualnie ACC w okolicy owulacji A tak to oczywiście są szanse na naturalną ciążę Pamiętam, że już kiedyś dawałaś wyniki i w porównaniu do tych poprzednich jest poprawa?
2% w ogólnej ilości to i tak bardzo dużo prawidłowych plemników Do tego dobry ruch więc wyniki są OKWyniki wlasnie otrzymaliśmy więc nie wiem czy jest ogólna poprawa. Wiem na pewno, że wciąż jest to 2%
Mimi94
W przyszłym tygodniu wracamy do boju po 2 miesięcznej przerwie. Liczyłam, że w trakcie przerwy coś się wyjaśni dlaczego się nie udaje ale wciąż tkwimy w miejscu.. Wszystkie badania wychodzą dobrze...2% w ogólnej ilości to i tak bardzo dużo prawidłowych plemników Do tego dobry ruch więc wyniki są OK
A co u Ciebie?
Mój mąż ma o wiele gorsze wyniki od twojego. Niby lekarze mówią, że jest ok ale ja tez nie wiem co jest przyczyną. Pełno badań i wszystko w miarę ok, a zaraz będzie 3 lata i się nie udaje. Idę do kliniki 17 marca zobaczę czy mają jaki plan/pomysł a jak nie to IUIW przyszłym tygodniu wracamy do boju po 2 miesięcznej przerwie. Liczyłam, że w trakcie przerwy coś się wyjaśni dlaczego się nie udaje ale wciąż tkwimy w miejscu.. Wszystkie badania wychodzą dobrze...
A co u Ciebie?
Mimi94
Nie wiem co to komórki NK ale miałam robione ASA dodatnie, ANA dodatnie a drugim laboratorium ujemne [emoji23][emoji2356] ANA 2/3/5 ujemne. Genetyczne na krzepliwość prawie idealne przy ponownych staraniach ewentualnie acard... 10.03 idę się dowiedzieć jaki plan. Próbujemy naturalnie czy in vitroA robiłyście badania w kierunku immunologii? Np. komórki NK?
reklama