Wynik: 897,1 mlU/mLDzisiaj rano byłam na badaniu. Wyniki beda ok 15:00, ale się stresuję...![]()
W środę mam powtórzy i musi być minimum dwa razy większa.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wynik: 897,1 mlU/mLDzisiaj rano byłam na badaniu. Wyniki beda ok 15:00, ale się stresuję...![]()
Daj odrazu Nam znacDzisiaj rano byłam na badaniu. Wyniki beda ok 15:00, ale się stresuję...![]()
Super , dziś robiłaś to w środę od 60%do i będzie dobrzeWynik: 897,1 mlU/mL
SuperWynik: 897,1 mlU/mL![]()
1971 byłoKochana jak wynik
Gratuluję1971 byłoWczoraj byłam na USG, 7 tydzień 1 dzień. Jest 9 milimetrów szczęścia i prawidłowo bijące serduszko
.
Super!!!!❤1971 byłoWczoraj byłam na USG, 7 tydzień 1 dzień. Jest 9 milimetrów szczęścia i prawidłowo bijące serduszko
.
Hej.ja też po in vitro i moja beta wynosiła w 9dpt 128 , i robiłam później jeszcze dwa razy co 2 dni i ciągle rosła ,oby było u ciebie to samo życzę ci , u nas też pierwsze podejście pierwszy transfer i udane od razu , syn ma 1.5 roku .Cześć dziewczyny ja własnie kilka dni temu wykonałam test w 9 dpt i okazało się, że beta jest 131, czekam na drugi wynik, z dzisiejszego badania. Było to nasze pierwsze in vitro i pierwszy transfer. Wcześniej kilkuletnie starania, 2 lata temu poronienie. Mamy 13-letniego syna, więc problem pojawił się gdzieś "po drodze" u męża.
Myślałam, ze po pierwszym pozytywnym wyniku będzie spokój, ale chyba nie, bo teraz denerwuję się, żeby nie było powtórki sprzed 2 lat... chyba ten niepokój zostaje do końca ciąży.