Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No pewnie ! Super . Gratulacje!Dziś dopiero zrobiłam 2 test z krwi i wynik 406 więc chyba dobry wzrost z 31 z czwartku
A pamiętasz, w którym to było dniu cyklu to 9? Ile mniej więcej dni od zapłodnienia ?Mój też był mały pierwszy 9 a teraz maly diabel ma 2,5 roku
Jejku tak dokładnie nie pamiętam dzień albo dwa przed datą miesiaczkiA pamiętasz, w którym to było dniu cyklu to 9? Ile mniej więcej dni od zapłodnienia ?
A kreska na teście była taka niewidoczna że do koleżanki jechałam żeby spojrzała dlatego poszłam na betę bo była kredka której nie byloA pamiętasz, w którym to było dniu cyklu to 9? Ile mniej więcej dni od zapłodnienia ?
Ooo to szok, ze test wgl coś pokazał przy takiej wartości ! Mi się @ spóźnia 1 dzień i zastanawiam się czy iść na betę czy jeszcze poczekać . Test czuły 10, był dziś negatywny, wiec raczej lipa.. no ale sama nie wiem. Jak w ogóle u was było z regularnością @ po zakończeniu laktacji? Miałam do tej pory 4 cykle, 3 pierwsze po 31dni a 4ty miał 28dni. Teraz 5 cykl i dziś 33 dzień I brak @.A kreska na teście była taka niewidoczna że do koleżanki jechałam żeby spojrzała dlatego poszłam na betę bo była kredka której nie bylo
No pewnie ! Super . Gratulacje!Dziś dopiero zrobiłam 2 test z krwi i wynik 406 więc chyba dobry wzrost z 31 z czwartku