reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wybieramy imiona dla licowych maluszkow

reklama
asieńka Amelia to jak dla mnie bardzo ładne i wcale nie ośmieszające imię;-)

bpcianek i bardzo ładne imiona całej trójeczki:-)

marta 1210 mój głos na Polę;-)

mi sie tez Amelka bardzo podoba ale mojemu mezowi nie bardzo ale bedzie u nas dziewczynka a imie Zuzanna :) pasuje nam do nazwiska :) wiec nie mam nic przeciwko bo mi sie te imie tez podoba a jakby wyszla jakas niespodzianka to bedzie Bartosz :)

męcz go męcz:):) ja mojego też męcze:) a Twój M jakie ma typy imion?

Sęk w tym,że on jest dogłębnie,święcie przekonany,że to będzie chłopak i widzę,że nie zaprząta sobie głowy imionami dla dziewczynki :sorry2: Jedynie jak ja coś wymyślę to większość odrzuca.Jedynie Ada mu się podoba z mojej listy :dry:

wiecie co dla mnie temat imiona dla dziecka ostatnio stal sie bardzo drazliwy!!
po pierwsze nie wiemy jeszcze co bedzie a po drugie obojetnie jakie wymysle to moj M jest na nie,chociaz sam tez nic konkretnego nie podpowie.
na poczatku chcialam dla dziewczynki Maja ale chyba sie rozmyslilam,jezeli juz to bedzie Emilka a chlopak Filip albo Dominik.

ja tez męczę mojego M, że jakoś musimy mówić do dzidziusia, a nie tylko mały, junior, dzidzia itd:-) on chce, żeby był Filip, a ja mam złe skojarzenia, jeśli chodzi o to imię.. o Dominika też go męczyłam, ale wtedy to on miał złe skojarzenia i powiedział zdecydoawne nie.. dziś na topie jest Maksymilian, zobaczymy, na jak długo pozostanie:-);-)

ja też nadal nie wiem jak nazwiemy naszą córcie...jakoś nie możemy się dogadać:/

reklama
Hmm, jeżeli chodzi o imię to dla syna na początku wybraliśmy imię Franciszek lub Paweł obecnie bardzo poważnie bierzemy pod uwagę imię Mateusz,
a dla córki, bo dziwne rzeczy się dzieją imię Marta, Zuzanna, Amelia, Antonina, Michalina i tak dalej...

Do góry