reklama
Mysza1984
lalllalalala ;-)
IMIENNIK - imieniny, urodziny, horoskop chiński, aforyzmy, sny, sennik, mistyka
Fajna stronka można sprawdzić charakterystykę imion, dzień imienin, i kto np. urodził się w danym dniu.
Właśnie się dowiedziałam, że 7 lipca urodził się Pierre Cardin i Skiba a 2 lipca Wisława Szymborska :-):-)
Fajna stronka można sprawdzić charakterystykę imion, dzień imienin, i kto np. urodził się w danym dniu.
Właśnie się dowiedziałam, że 7 lipca urodził się Pierre Cardin i Skiba a 2 lipca Wisława Szymborska :-):-)
DZAMENA skoro potwierdzone ,ze bedzie Maksymilian to dopisac do listy ?u mnie jesl potwierdzi sie ze bedzie synek to bedzie własnie Maksymilian to juz postanowione ,jesli jednak córcia to Zuzia
dzamena
Fanka BB :)
vanilka dopisz Maksiunia a jesli cos sie zmieni co do płci to wiadomo ze dam znacDZAMENA skoro potwierdzone ,ze bedzie Maksymilian to dopisac do listy ?
okvanilka dopisz Maksiunia a jesli cos sie zmieni co do płci to wiadomo ze dam znac
bpcianek22
Aktywna w BB
A nasz kochany rodzynek synus bedzie nazywał sie Maciuś:-)
Mamy juz Karolcie i Kasie:-)
Mamy juz Karolcie i Kasie:-)
to ja się mogę pochwalić tym, że w lipcu urodzi się nasza córeczka.
co do imion, to niestety nie ma zgodności, na razie mamy typy nastepujące:
Aniela, Pola, Laura, Łucja
Kolejność- dwa pierwsze to moje faworytki, 2 ostatnie M
co do imion, to niestety nie ma zgodności, na razie mamy typy nastepujące:
Aniela, Pola, Laura, Łucja
Kolejność- dwa pierwsze to moje faworytki, 2 ostatnie M
atabe
Fanka BB :)
może komus się przydadzą te rankingi popularnych imion- ja właśnie zajmuje się wyborem imienia i wertuje wszystko bez przerwy:-)
Najpopularniejsze imiona dla dzieci Rodzina - Małe dziecko - Małe dziecko - Rodzina - Polki - Kobieta - Opieka nad małym dzieckiem, wychowanie, zdrowie, rozwój
Najpopularniejsze imiona w I połowie 2009 roku
Najpopularniejsze imiona w 2009 roku - Maluchy - Porady doświadczonych rodziców - Forum - CudowneDzieci.pl
Najpopularniejsze imiona dla dzieci Rodzina - Małe dziecko - Małe dziecko - Rodzina - Polki - Kobieta - Opieka nad małym dzieckiem, wychowanie, zdrowie, rozwój
Najpopularniejsze imiona w I połowie 2009 roku
Najpopularniejsze imiona w 2009 roku - Maluchy - Porady doświadczonych rodziców - Forum - CudowneDzieci.pl
reklama
Jeśli będziemy mieli dziewczynkę to bardzo chciałabym dać jej na imię Amelka ale M się nie zgadza mówiąc,że rówieśnicy będą się śmiali z takiego imienia,że nikt tak od dawna nie nazywa dziewczynek.Ale może jak mu pokażę te rankingi to uda mi się go przekonać :-) Dzięki atabe;-)