reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wybieramy imiona dla licowych maluszkow

miała być Julka dla dziewczynki ale już jedna jest w rodzinie więc dla chłopca Julek...:)
ale mamy już potwierdzenie że to dziewczynka będzie...:)

reklama
Moja księżniczka będzie miała na imię Emilia :-)

To imię wybraliśmy z Małżem podczas poprzedniej ciązy gdy , nie wiedzieliśmy jeszcze czy syn czy córka.. także od dawna już było postanowione i przyklepane :-)

a my nadal nie mamy pomysłu na imię dla synusia, gdzieś tam po głowie chodzi marcel, maksymilian, ale to chyba jeszcze nie to

rosa Adaś bardzo ładne imię:happy:

Mystigue śliczne imię he he, moja córcia to Emilka:-)wołamy ją Emi, Emik albo Emil;-)

AASIA szwgierka ma Karolinę i podoba mi się jak wołają na nią Karol:tak:

ja juz wybrałam . będzie Kuba albo Iza . jeszcze nie wiem czy to chłopiec czy dziewczynka ale mam nadzieje ze na nastepnej wizycie sie dowiem . ;)

My będziemy mieć synka - nie mam pomysłu na imię dla chłopca nic a nic mi się nie podoba.. :-( Mój M chce by miał na imię Franek/Franciszek/Franiu...

nam też się podobał najbardziej Franio, ale koleżanka mi obrzydziła, bo mówi, że będą na niego wołać Franc:no:

reklama
Szczerze to właśnie o ile Franuś dla chłopca fajnie brzmi to potem jakoś Franek mi się nie widzi:sorry:

xmonis Kuba, Iza podobaja mi się i dobrze kojarzą z osobami które znam o tym imieniu:tak:

Do góry