reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wybieramy imiona dla licowych maluszkow

yustyna Mateusz bardzo ladnie!!ale u mnie odpada mam bratanka Mateusza i przyszlego meza:p

reklama
U mnie na tą chwilę nie ma porozumienia :D

Ja chcę - Natalia
Kacper - Zuzia
Małż - Otylia (Tosia) po babci

A stanie na tym, że nazwiemy ją .....hmmm.... Kunegunda :p

A jeszcze młody ostatnio wyjechał, że może "tą dzidzie z brzuszka" nazwiemy "Gucio"....

Ostatnia edycja:
u nas postępów w wyborze imienia nadal nie ma, małż nieśmiało ciągle upiera się przy Filipie (moje stanowcze nie), dalej dylemat między Marcelem i Maksymilianem.. sama już nie wiem.. do żadnego nie jestem na 100% przekonana:baffled:

My juz mamy imię wybrane i ogłoszone w rodzinie - będzie Miłosz. Ostatnio natomiast powstała ksywka dla Młodego - mówią na niego Czesiu....(od Czesława Miłosza) ;-)

A myslalam ze tylko ja mam takie problemy....
eM chce Xawerego podobnie jak jego rodzinka..... ale do mnie to nie przemawia
Ja znowu chce zeby nazywał sie Oleg- albo aleksander ale bardziej Oleg ( nie Olgierd tylko tak z ruskiego ;) )
Ale eM sie nie zgadza i nie ma opcji zeby sie zgodzil :)

Ładnie Oleg - ale jak zdrabniać??
U nas też nie ma porozumienia M chce Franka ja Maksymiliana. A on, że max to imię dla pieska.
dzisiaj kalendarz przeglądałam Antoni, Ignacy może...

reklama
Do góry