reklama
emih
Fanka BB :)
Ja miałam sąsiadkę, która całą ciążę mówiła że Ola będzie, a w szpitalu po awanturze, że to nie jej dziecko- dała mu na imie OSkar bo okazało się ze to nie dziewczynka była ( choć wcześniejsze USG mówiły o dziewuszce )ja znam historie mojej kolezanki KAsi, ktora cala ciaze miala sie nazywac Asia (Joanna) cala rodzina byla zachwycona, babcie ze Joanna to slicznie i w ogole, rodzice tez zdecydowani, do brzuszka Asia mowili, ale jak corka sie na swiecie pojawila to mama mowi: "nie ma mowy: to jest Kaska, jaka tam Joanna - nie pasuje do niej!" i choc bali sie rodzinie informacje przekazac to Kasia poszlo w papierach i tak zostalo!
Butterfly88
Zakochana w Gwiazdeczce:)
My z mężem jesteśmy zakochani w córeczce :-) i w jej imieniu też- ZUZIA ;-) Ale ostatnio mamy jakies dziwne zachwiania że Zuzia zrobi nam Psikusa i Okaze sie Wojtusiem co najlepsze 2/3 gotowej wyprawki ubranek jest typowo dziewczęce Hehe. Mielismy to decydujące usg o płci w 18 tc. Robił je genetyk... No chyba się zna,co? Ale ostatnio przeczytalam w książce tekst- w 21tyg ciąży Kończy się różnicowanie płci no to Najwyżej Wojtuś wyleży 3 pierwsze miesiące na różowo Hehehe
Ja z moim przyszłym M wybraliśmy imię dla malutkiej Nikola^^ USG jest niby potwierdzone ale w razie "W" zostaje nam dla chłopczyka Seweryn;p
Chociaż sama bardzo chciałabym mieć dziewczynkę, po prostu jakoś tak mam
Chociaż sama bardzo chciałabym mieć dziewczynkę, po prostu jakoś tak mam
emih
Fanka BB :)
Dziękuję za pamięć
Przez weekend spróbuję was nadrobic i wrócic na dobre od nowego tyg
Ps. Imie ELENA, nie Lena- Lena juz mi się tak nie podoba, Helena tez nie, a ELENA- jakos wygrało- może dlatego ze córa zaczęła powtarzać że może byc Elenka albo Lilka...
Dla poszukujących znaczeń polecam stronkę:
Ukryte Znaczenie | Naukowe Znaczenie Imion
Wszędzie na podobnych stronkach- są takie same znaczenia, nigdy nie znalazłam odzwierciedlenia mojego imienia, a tam wszystkich co prawda nie ma, ale kogo znalazłam to dosłownie "wypisz- wymaluj"
Przez weekend spróbuję was nadrobic i wrócic na dobre od nowego tyg
Ps. Imie ELENA, nie Lena- Lena juz mi się tak nie podoba, Helena tez nie, a ELENA- jakos wygrało- może dlatego ze córa zaczęła powtarzać że może byc Elenka albo Lilka...
Dla poszukujących znaczeń polecam stronkę:
Ukryte Znaczenie | Naukowe Znaczenie Imion
Wszędzie na podobnych stronkach- są takie same znaczenia, nigdy nie znalazłam odzwierciedlenia mojego imienia, a tam wszystkich co prawda nie ma, ale kogo znalazłam to dosłownie "wypisz- wymaluj"
reklama
jedyneczka
Fan(ka)
emih długo to trwało he he ale sliczne imię wybraliście zarówno w pełnym brzmieniu jak i zdrownieniach czy to Elekna cz Eli:-)