reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wybieramy imiona dla licowych maluszkow

reklama
My od początku wiedzieliśmy, że to będzie Wojtuś. Oby tylko natura figla nie spłatała i Wojtuś nie okazał się dziewczynką, bo moja upragniona Nadia nie podoba się memu mężczyźnie :(

a u nas najpierw miala byc Majka,pozniej Emilka ale ostatecznie skonczylo sie na Majeczce z czego bardzo sie ciesze:)

moja corka miala sie nazywa Judyta :p potem zmiana na Wiktorie... szczerze to juz sama nie wiem jak sie bedzie nazywala ;p

reklama
ja znam historie mojej kolezanki KAsi, ktora cala ciaze miala sie nazywac Asia (Joanna) cala rodzina byla zachwycona, babcie ze Joanna to slicznie i w ogole, rodzice tez zdecydowani, do brzuszka Asia mowili, ale jak corka sie na swiecie pojawila to mama mowi: "nie ma mowy: to jest Kaska, jaka tam Joanna - nie pasuje do niej!" i choc bali sie rodzinie informacje przekazac to Kasia poszlo w papierach i tak zostalo! :)

wiec kto wie, moze nam sie wszystkim odmieni, choc ja juz w Poli jestem zakochana :)

Do góry