A widzisz, nie wiedziałam ze to Twój typ :-) ALe fajnie- mamy podobne gusta... Mi się tak LAura podoba/ło że na bieżmowanie sobie dałam
Mnie też się Laura podoba ale w rodzinie mamy już dwie!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A widzisz, nie wiedziałam ze to Twój typ :-) ALe fajnie- mamy podobne gusta... Mi się tak LAura podoba/ło że na bieżmowanie sobie dałam
:-)A widzisz, nie wiedziałam ze to Twój typ :-) ALe fajnie- mamy podobne gusta... Mi się tak LAura podoba/ło że na bieżmowanie sobie dałam
nie muszę chyba dodawać że Emilia bardzo mi się podoba
Marcel Piotr
mystique my będziemy dawać klasycznie dwa imiona, tylko jeszcze nie mamy typów, jeśli chodzi o to drugie;-)ale chodzi nam po głowie Piotr, Antoni.. więc byłby Marcel Piotr albo Marcel Antoni.. wg. mnie pierwsza wersja lepsza;-)