reklama
angelkaaa
Początkująca w BB
Cześć dziewczyny u nas będzie dziewczynka i mamy dwa imiona Aleksandra i Natalia i nie możemy się zdecydować. A wam które się bardziej poboba?
Mi zddecydowanie bardziej Natalia.
Ja jak z córka byłam w ciąży to od razu powiedziałam ,ze będzie Ida i tak zostało.
Teraz tez po cichu liczyłam na dziewczynkę ,ale nie wyszło...
No i mam problem ,bo dla chłopaka ,zadno imie mi nie podchodzi.
Jedyne jakie akcepyuje to Kuba,ale niestety z pewnych wzgledów odpada.
Więc na razie zatrzymałam się przy Wojtusiu,ale bez przekonania.Bo Wojtuś,Wojtek mi sie podoba,ale Wojciech???
Ehh....
Ja jak z córka byłam w ciąży to od razu powiedziałam ,ze będzie Ida i tak zostało.
Teraz tez po cichu liczyłam na dziewczynkę ,ale nie wyszło...
No i mam problem ,bo dla chłopaka ,zadno imie mi nie podchodzi.
Jedyne jakie akcepyuje to Kuba,ale niestety z pewnych wzgledów odpada.
Więc na razie zatrzymałam się przy Wojtusiu,ale bez przekonania.Bo Wojtuś,Wojtek mi sie podoba,ale Wojciech???
Ehh....
olyv
Fanka BB :)
U mnie chyba zostanie Natalia tak jak to było pierwotnie
emih
JA tylko napiszę ze ostatnio gin mi powiedział ze w szpitalu jest szał na pewne imię męskie. Co drugiemu chłopcu nadają w Gdyni imię Alanteraz sie wahamy,dla chlopca oliwer,alan lub adas,
angelikaaa mi sie bardziej Natalia podobaCześć dziewczyny u nas będzie dziewczynka i mamy dwa imiona Aleksandra i Natalia i nie możemy się zdecydować. A wam które się bardziej poboba?
_Ewcik_
JA tylko napiszę ze ostatnio gin mi powiedział ze w szpitalu jest szał na pewne imię męskie. Co drugiemu chłopcu nadają w Gdyni imię Alan
hmmmm.. mnie się to imię nie podoba, nie urażając nikogo oczywiście;-)
reklama
Natalia - b.ladne imie!!!
Alan -takze...ale fakt jakis wysyp ostatnio(to byl jeden z naszych typow)
ale 100% bedzie Gracjan...nie potrafimy inaczej juz mowic do brzuszka...;/...moja coreczka tez z niecierpliwoscia czeka na Gracjana...dziadki, znajomi jak pozdrawiaja - zawsze Gracka...itd...wiec
Alan -takze...ale fakt jakis wysyp ostatnio(to byl jeden z naszych typow)
ale 100% bedzie Gracjan...nie potrafimy inaczej juz mowic do brzuszka...;/...moja coreczka tez z niecierpliwoscia czeka na Gracjana...dziadki, znajomi jak pozdrawiaja - zawsze Gracka...itd...wiec