reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wybieramy imiona dla licowych maluszkow

U Nas Zuzia a dla chłopczyka jeszcze nie mam ale podoba mi sie Maksymilian albo kacper tylko ten maksiu zdrobniale mi nie pasuje

reklama
u nas jesli bedzie chłopak do napewno będzie Michał :)A dziewczynka chyba jednak Natalia chociaż zastanawiamy się nad Julią i Michasią-sama nie wiem.....

u nas jesli bedzie chłopak do napewno będzie Michał :)A dziewczynka chyba jednak Natalia chociaż zastanawiamy się nad Julią i Michasią-sama nie wiem.....

Madzik mi się Michalina nie podoba za bardzo - sama tak mam na imię wiec odradzam!! Starasznie ze mnie wredna zołza!! oszćzędź tego dziecku:-) jeśli to będzie dziewczynka!!

Mi Michalinka się bardzo podba, ale Julia bardziej i gdyby nie to że u nas sród znajomych co druga to Jula to też bym tak dała.

Madziu my to jednak jesteśmy do siebie podobne :-D nawet takie same gusta mamy,mi się też podoba Michał,a co do dziewczynki to napewno dała bym jej Natalia :)))

ja nie wiem jak ja się zdecyduje na jakieś imie;-) niby dużo ładnych, a jak przychodzi co do czego to zawsze jest jakieś ale związane z danym imieniem...

Mój chłop stwierdził że dla dziewczynki może weronika a dla chłopca sam nie wie mówił coś o Franciszku ale ja jakoś nie jestem przekonana

reklama
Do góry