reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wybieramy imiona dla licowych maluszkow

Ale tu dużo Byczków (krówek:):tak:Moja ukochana babcia była bykiem, jak dla mnie super znak:tak:ja i mój M to koziorożce, Emi bliźniak jak jej tata, bliźniaki jak zauważyłam to takie dwie osóbki w jednym, czasem z nimi trudno się dogadać:-D

reklama
Bliźniaki? Nigdy ich do końca nie zgłębiłam: dwie natury w jednym, ale mają coś w sobie: moi byli byli bliźniakami :-D:-D:-D Moja najlepsza przyjaciółka i siostra w jednym- również...

a ja odkąd lekarz powiedziaż że chyba chłopak to myśle ciężko nam imionkiem,Któraś pisała o Dawidzie,też mi sie podoba ale M nie

Może Damianek albo Michałek?

michal bardzo ladne imie:-) Gdyby u nas w rodzinei nie bylo juz zajete to moj synek by sie tak nazywal;-) Jeszcze dwa tygodnie i poznamy plec:tak: W sumie jak dzidzia na to pozwoli:-)

aha, no masz rację, Ja mam w rodzinie przyszłego szwagra Michała więc raczej myślę ze sie ucieszy jakby tak nasz synek miał na imię :)

reklama
michal bardzo ladne imie:-) Gdyby u nas w rodzinei nie bylo juz zajete to moj synek by sie tak nazywal;-) Jeszcze dwa tygodnie i poznamy plec:tak: W sumie jak dzidzia na to pozwoli:-)

mi takze imie Michal sie podoba- i pewnie tez bym tak dala na imie mojej dzidziuni- ale juz mamy w rodzinie dwoch Michalow- o takim samym nazwisku- brat i kuzyn meza- wiec trzeci to przegiecie----------------------------------------u nas niezmiennie - - - - Gracjan -_- - - - - - -Wiktoria

Do góry