reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wybieramy imiona dla licowych maluszkow

No ja też lew, i powiem szczerze, że sama ze sobą nie umiem wytrzymać. Podziwiam mojego M. za wytrwałość i traktowanie mnie i moich humorów z przymrużeniem oka. On jest koziorożcem i łagodzi mój charakterek. :-D Ale mój ojciec z lipca to rak i jeżeli moje dziecko będzie takie jak on, to będzie nieciekawie. Sami indywidualiści :-D

reklama
Ja jestem baran -ciazkie zycie z baranem :-p
Moj m to byk hehe ale co to za byk jak on spokojny ,wyciszony ...za to ja nadrabiam :-D

ja tez jestem byk i ostatnie co mozna o mnie powiedzeic to ze jestem spokojna :-):-):-)

ale coz M to strzelec ale jakis super spokojny i wlasciwie to ja sterem w domciu :tak::tak::tak:

oooooooooo to u mnie to juz tych raków troche jest ja i moje dzieci a no i oczywiscie nastepny raczek rosnie w brzuszku a moj M to baranek i uwazam ze barany to najkochansze istotki jesli chodzi a faciorów.osobiscie ciesze sie ze bedzie raczek,chociaz dzieciorki w domu to sie chyba pozabijają bo charakterki podobne

u nas to jest tak ze ja wymyslilam 1 dla dziewczynki a 2 mam wymyslic dla chlopca a ukochany wymyslil dla chlopaka i drugie ma wymyslic dla coreczki :-)
dziewczynka bedzie miala na imie Nina (na 2 prawdopodobnie Marika)
chlopczyk bedzie mial na imie Stanisław (na 2 chyba Patryk).mam nadzieje ze jednak bedzie dziewczynka ;-). no i niestety bedzie lew. kolejny juz w domu bo ukochany tez lew.

ja tez jestem byk i ostatnie co mozna o mnie powiedzeic to ze jestem spokojna :-):-):-)

ale coz M to strzelec ale jakis super spokojny i wlasciwie to ja sterem w domciu :tak::tak::tak:
Bo byczki są takie... do tej pory powiedziałabym spokojne (M Vanilki) ,ale ta ciąża wyzwala ze mnie diablicę :-p Tak... też żem byczek czy raczej boża krówka ;-)

reklama
My z moim M też już wypraliśmy imiona.Ja dla synusia będzie Piotruś a mój dla córci Jessica ( ale nad tym jeszcze debatuje bo nie bardzo mi się podoba ta jessica zdrobniale Jessi - jak dla chłopca :szok: ) a wiecie skąd u niego to imię - JESSICA ALBA :-D -faceci

Do góry