reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wybieramy imiona dla licowych maluszkow

mammi, :-D, imie mi się podoba, ale nie myslałam dac tak sykowi na imie ;-)

Aishika, oczywiście że z przymrużeniem ;-) Jakby wierzyć to znów Ja dogadam sie wysmienicie za to M w żadnym wypadku :baffled: Ale ogólnie nasze dzieciaczki (z roku 2010) będą rozbrykane, zero aniołków, spokoju i lenistwa :-D Dobrze że dla równowagi większość spokojnych raków- może jakoś się wyrówna, ale lwy po 21-2 lipca (chyba)- współczuję ;-);-) ;-)

reklama
Moja kota ma na imie Majka i wszyscy sie smieja ze ma ADHD i moze cos w tym jest :happy2:

emih cale szczescie ze powinnam sie zalapac na znak raka chociaz moja siostra jest spod tego znaku i nie powiem zeby byla spokojna :sorry2:

mammi, :-D, imie mi się podoba, ale nie myslałam dac tak sykowi na imie ;-)

Aishika, oczywiście że z przymrużeniem ;-) Jakby wierzyć to znów Ja dogadam sie wysmienicie za to M w żadnym wypadku :baffled: Ale ogólnie nasze dzieciaczki (z roku 2010) będą rozbrykane, zero aniołków, spokoju i lenistwa :-D Dobrze że dla równowagi większość spokojnych raków- może jakoś się wyrówna, ale lwy po 21-2 lipca (chyba)- współczuję ;-);-) ;-)

oj emih nieładnie niełanie:no: ja jestem lew:-p i znak zaczyna się od 23-właśnie wtedy się urodziłam:-D ale żebym była aż tak rozbrykana:szok: no może troszke;-)
u mnie moi rodzice to raki własnie z końcówki czerwca więc obstawiają, że urodze w któreś z ich urodzin:-)

oj emih nieładnie niełanie:no: ja jestem lew:-p i znak zaczyna się od 23-właśnie wtedy się urodziłam:-D ale żebym była aż tak rozbrykana:szok: no może troszke;-)
u mnie moi rodzice to raki własnie z końcówki czerwca więc obstawiają, że urodze w któreś z ich urodzin:-)
Ja dzis garba się nabawię od tych przeprosin ;-) Mówilam o skorpionach i lwach bo "trudne są" w sensie "mało uległe" hi hi, a to dość ważne przy wychowywaniu dziecka (udogodnienie ;-)) a szczególnie 2-latka... Ale moja córka jest skorpionikiem, a najsłodszym na świecie, więc z przymrużeniem oka, z przymrużeniem ;-)

emih a ja jestem skorpion!!!! :-):-):-)

ale tak tak....masz rację, to "trudny" znak,chociaż ja myślę że wcale nie jest tak źle,ale jak patrze czasem z perspektywy mojego męża.... to chyba jest prawda co do skorpioników :-D

Ja dzis garba się nabawię od tych przeprosin ;-) Mówilam o skorpionach i lwach bo "trudne są" w sensie "mało uległe" hi hi, a to dość ważne przy wychowywaniu dziecka (udogodnienie ;-)) a szczególnie 2-latka... Ale moja córka jest skorpionikiem, a najsłodszym na świecie, więc z przymrużeniem oka, z przymrużeniem ;-)

spoko spoko ja jestem łagdnym lewkiem więc Ci wybaczam:tak::-D a

Ja tez jestem lwicą i to taką z krwi i kości;-)Chyba nie muszę pisać kto w domu rządzi i podejmuje ostateczne decyzje:-D;-)

Ja jestem baran -ciazkie zycie z baranem :-p
Moj m to byk hehe ale co to za byk jak on spokojny ,wyciszony ...za to ja nadrabiam :-D

reklama
Do góry