reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wybieramy imiona dla licowych maluszkow

mammi, :-D, imie mi się podoba, ale nie myslałam dac tak sykowi na imie ;-)

Aishika, oczywiście że z przymrużeniem ;-) Jakby wierzyć to znów Ja dogadam sie wysmienicie za to M w żadnym wypadku :baffled: Ale ogólnie nasze dzieciaczki (z roku 2010) będą rozbrykane, zero aniołków, spokoju i lenistwa :-D Dobrze że dla równowagi większość spokojnych raków- może jakoś się wyrówna, ale lwy po 21-2 lipca (chyba)- współczuję ;-);-) ;-)

reklama
Moja kota ma na imie Majka i wszyscy sie smieja ze ma ADHD i moze cos w tym jest :happy2:

emih cale szczescie ze powinnam sie zalapac na znak raka chociaz moja siostra jest spod tego znaku i nie powiem zeby byla spokojna :sorry2:

mammi, :-D, imie mi się podoba, ale nie myslałam dac tak sykowi na imie ;-)

Aishika, oczywiście że z przymrużeniem ;-) Jakby wierzyć to znów Ja dogadam sie wysmienicie za to M w żadnym wypadku :baffled: Ale ogólnie nasze dzieciaczki (z roku 2010) będą rozbrykane, zero aniołków, spokoju i lenistwa :-D Dobrze że dla równowagi większość spokojnych raków- może jakoś się wyrówna, ale lwy po 21-2 lipca (chyba)- współczuję ;-);-) ;-)

oj emih nieładnie niełanie:no: ja jestem lew:-p i znak zaczyna się od 23-właśnie wtedy się urodziłam:-D ale żebym była aż tak rozbrykana:szok: no może troszke;-)
u mnie moi rodzice to raki własnie z końcówki czerwca więc obstawiają, że urodze w któreś z ich urodzin:-)

oj emih nieładnie niełanie:no: ja jestem lew:-p i znak zaczyna się od 23-właśnie wtedy się urodziłam:-D ale żebym była aż tak rozbrykana:szok: no może troszke;-)
u mnie moi rodzice to raki własnie z końcówki czerwca więc obstawiają, że urodze w któreś z ich urodzin:-)
Ja dzis garba się nabawię od tych przeprosin ;-) Mówilam o skorpionach i lwach bo "trudne są" w sensie "mało uległe" hi hi, a to dość ważne przy wychowywaniu dziecka (udogodnienie ;-)) a szczególnie 2-latka... Ale moja córka jest skorpionikiem, a najsłodszym na świecie, więc z przymrużeniem oka, z przymrużeniem ;-)

emih a ja jestem skorpion!!!! :-):-):-)

ale tak tak....masz rację, to "trudny" znak,chociaż ja myślę że wcale nie jest tak źle,ale jak patrze czasem z perspektywy mojego męża.... to chyba jest prawda co do skorpioników :-D

Ja dzis garba się nabawię od tych przeprosin ;-) Mówilam o skorpionach i lwach bo "trudne są" w sensie "mało uległe" hi hi, a to dość ważne przy wychowywaniu dziecka (udogodnienie ;-)) a szczególnie 2-latka... Ale moja córka jest skorpionikiem, a najsłodszym na świecie, więc z przymrużeniem oka, z przymrużeniem ;-)

spoko spoko ja jestem łagdnym lewkiem więc Ci wybaczam:tak::-D a

Ja tez jestem lwicą i to taką z krwi i kości;-)Chyba nie muszę pisać kto w domu rządzi i podejmuje ostateczne decyzje:-D;-)

Ja jestem baran -ciazkie zycie z baranem :-p
Moj m to byk hehe ale co to za byk jak on spokojny ,wyciszony ...za to ja nadrabiam :-D

reklama
Do góry