E
Elunia1609
Gość
a u mnie pierwsza ciąża a pakować się nie chce do szpitala tak że szok ... ja codziennie mówię że mam jeszcze dużo czasu... kiedyś się pewnie zdziwię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wszystko zamawiam przez neta,najwygodniej i mogę ceny łatwo porównać.Zaczynam od piżamek
MUZZY Koszula nocna do karmienia NIEBIESKA rozm M (685350240) - Aukcje internetowe Allegro
ja jeszcze nie mam nic gotowego i zastanawiam się czy ze mną coś nie tak ...... chcę żeby maly już byl z nami ale pakować mi się nie chce, a do tego nie mam wogóle nic pokupione dla siebie do szpitala ...... mały ma ubranka i nic po za tym .... musze kiedyś w końcu się zmusić na te zakupy
skąd ja to znam najlepiej jakby ta torba sie sama spakowała
ja jeszcze nie mam nic gotowego i zastanawiam się czy ze mną coś nie tak ...... chcę żeby maly już byl z nami ale pakować mi się nie chce, a do tego nie mam wogóle nic pokupione dla siebie do szpitala ...... mały ma ubranka i nic po za tym .... musze kiedyś w końcu się zmusić na te zakupy
Ja wszystko zamawiam przez neta,najwygodniej i mogę ceny łatwo porównać.Zaczynam od piżamek
MUZZY Koszula nocna do karmienia NIEBIESKA rozm M (685350240) - Aukcje internetowe Allegro
O ja ehehehe chyba troche przesadzacie...
Ja wczoraj zrobilam liste, potem moga ja tu wrzucic, taka jednopostowa ehehe zbiorka tych 14 stron i jak cos ominelam to dopiszemy...
post_ptaszynko to zupelnie jak ja... narazie, wczoraj zrobilam plan wstepny... teraz by sie przydalo spakowac troche, bo to juz tak nieswoja jak wszystkie spakowane... ehehe czegos tu brakuje... ale mam taki zapal... ze do wrzesnia to moze potrwac... Nie to jak za pierwsza ciaza, spakowana bylam w 7mc bo tak wszyscy mowili... a tu 8 sie zaczyna.. a ja zaczynam myslec dopiero !