U mnie też najpierw odeszły wody o północy, nie było żadnej akcji porodowej, całą noc przeleżałam pod ktg, rano kroplówka, skurcze i dopiero o 20.10 urodziłam, bo rozwarcie nie szło, mój gin tez już myslał o cc ale daliśmy radę, tak wiec czasem jak cc nieuniknione, to ok, ale czasem da sie radę, wiec można ryzykować i próbować.
reklama
Makta
Mama Julki Łobuziulki :)
Wiecie...ja mimo swojego wielkiego brzuchola nie mam na nim zadnej kreski...
Ale ta moja ciąża chyba nie była książkowa od samego poczatku...mam nadzieje, ze bez kreski tez urodze he he he
Ale ta moja ciąża chyba nie była książkowa od samego poczatku...mam nadzieje, ze bez kreski tez urodze he he he
Makta
Taaaak Medale macierzyństwa te nasze rozstepy. Chociaz ja akurat mam szczęście i mój brzuszek sie od nich ustrzegł. Mam jedynie kilka kresek na biodrach...ale cóż takie uroki naszego blogosławionego stanu
Ja to mam nadzieję że szybko się ich pozbendeA z moimi zdolnościami napewno się ich szybko pozbede heheA medale to powinnyśmy dostawać za te9 miesięcy za porody itd.Taaaak Medale macierzyństwa te nasze rozstepy. Chociaz ja akurat mam szczęście i mój brzuszek sie od nich ustrzegł. Mam jedynie kilka kresek na biodrach...ale cóż takie uroki naszego blogosławionego stanu
Makta
He he i to zlote medale a nie takie w postaci rozstępów
Ale niestety pozbycie sie rozstepów do łatwych nie należy...:-(
Ale niestety pozbycie sie rozstepów do łatwych nie należy...:-(
Makta
Wow...sto lat i słodki buziak dla Natki od ciotek z forum
bawcie sie dobrze dziewczyny.
I daj znać jak wizyta u Midwife...jakieś nowości??
bawcie sie dobrze dziewczyny.
I daj znać jak wizyta u Midwife...jakieś nowości??
reklama
RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
mi wody odeszły o szóstej rano dokładnie w dzien terminu z OM... poniewaz nic sie nie działo wiecej a wody były przezroczyste - przesiedziałam jeszcze 2 h w domu i dopiero wtedy zdecydowałam sie na szpital... w drodze do szpitala dostałam skurczy co 5 min a gdy byłam juz na miejscu okazało sie ze mam rozwarcie tylko na 2 cm/ z takim chodziłam od 30 tygodnia ciazy modlac sie o kazdy dzień mikusia w brzuchu/.. poniewaz nic nie chciało sie ruszyc dostałam oksy dozylnie i walzyłam cały dzień do godz 16:50...
mam nadzieje ze tez mi teraz wody odejda tylko ze akcja szybciej sie potoczy...
mam nadzieje ze tez mi teraz wody odejda tylko ze akcja szybciej sie potoczy...