reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o porodzie

W moim ulubionym serialu Gotowe na wszysko podpatrzylam fajny sposob na karmienie piersia w miejscu publicznym przykrycie piersi i dzidzi przewiewna apaszka i tak obczaiłam ten sposob ze sama bede z tego korzystac

reklama
Fajnie pamiętac takie daty:-)
U nas wszystko niby dzieje się przypadkiem a jednak nie....
09.09.2003 - Poznaliśmy się
08.09.2007 - Wzieliśmy ślub
07.09.2009- Nasz termin porodu
:-):-):-):-):-):-)

syla brałam ślub dokładnie w ten sam dzień!!:-) 08.09.2007
A po dzisiejszej rozmowie z gin mam coraz większą nadzieję na to, że urodzę w drugą rocznicę ślubu :-D Czy może być piękniejszy prezent dla męża??;-)

Fajnie by było gdybyśmy urodziły dokładnie w drugą rocznicę:-):-):-)
A ja sie zastanawiałam co kupic mężowi na prezent:-D:-D:-D

mój ma urodziny w październiku i na pewno dostanie ręcznik z napisem "najlepszy tata" bo mozna na allegro zamówić i grę, która się zgubiła gdzieś nie wiadomo gdzie a miała dl aniego wielką wartość:tak: ale tą grę to jak zasłuży;-)

elinek i nemesis666 dołączam sie do was my najprfawdopodobniej też zmajstrowaliśmy dzidziusia 27 grudnia też mam termin na 19.09.2009:-)
Syna urodziłam 14.06.2006 to teraz mogłabym urodzić te 5 dni wcześniej i też 14.09.2009

A u nas Natalka z 3 wrzesnia a teraz mam termin na 23.. tez moze zostac, ale jakby tak 17 pyklo, to jakies niedowiary by bylo... ja 17 lipiec, moja siostra 17 sierpien moja druga siostra 17 styczen i moj tato 17 styczen... Natalka nie chciala sie przed terminem urodzic 17 sierpnia,ale moze ta dzidzia sie pospieszy te kilka dni.. to 17 wrzesnien bylby idealnY!:-D:-D:-D Chyba 16 zrobie sobie wielki masaz brzuszka haha :-D:-D

princi chyba że Kinga sie pospieszy i urodzi sie 3 września tak jak starsza siostra:-)

i beda miały daty:
pierwsza córka 03.09.2006
druga córka 03.09.2009:-):-):-)

reklama
Czasem te daty sie tak fajnie składają, moja siostra urodziła obie córcie 9-jedną w lipcu drugą w grudniu, moja córcia jest z 8 listopada-urodzona w dokładną date porodu, teraz mam termin też na 8:) września, może synio też grzecznie w ten dzień się urodzi:)
Są jednak fajne zbiegi okolicznosci mojej siostry mąż i jego rodzona siostra są dokładnie 12 lat różnicy, urodzili się tego samego dnia, tylko siorka po 12 latach-niezła niespodzianka:)

Do góry