reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o porodzie

my po przejściach z pierwszą ciąża chcielismy odczekać maxymalnie żeby sie sytuacja nie powtórzyła i dopiero zaczęliśmy się starac o dzieciaka 3 stycznia. ale z obliczeń lekarza wynika, że do zapłodnienia doszło 27 grudnia. i tak sobie myślę, że nasz pierwszy synuś czuwał nad nami z nieba i nam ten prezent podarował :)

reklama
Hehe, nemesis, my też zmajstrowaliśmy Dominisię 27 grudnia!! Ale to z mojej wiedzy wynika, nie z badań lekarskich, ale w sumie się zgadza, jak tak patrzę na nasze suwaczki...
A może to był 26 grudnia?? Święta w każdym razie...

My 11 grudnia żadne to świeto ale pamiętam:-):-):-) jak męża uświadomiłam że właśnie zrobiliśmy dzidziusia ... a on nie chciał mi wierzyc:tak: twierdził .... tak szybko... napewno nie bedziesz w ciąży
a 31 grudnia zadzwoniłam i powiedziałam ... wszystkiego dobrego w nowym roku TATUSIU:-):-):-)

reklama
Fajnie pamiętac takie daty:-)
U nas wszystko niby dzieje się przypadkiem a jednak nie....
09.09.2003 - Poznaliśmy się
08.09.2007 - Wzieliśmy ślub
07.09.2009- Nasz termin porodu
:-):-):-):-):-):-)

Do góry