reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o pielęgnacji i zdrowiu naszych maluszków:)))

A u nas kupa wczoraj do pach to wlasnie w pampersach wyszla... Z huggiesow to narzekalam tylko na jedynki, ktore musialam zmieniac co godzine, bo inaczej trzeba bylo malego przebierac. Lepiej sprawowaly sie angielksie huggiesy jedynki. tych smialo mogl przelezec nawet 4 godziny i mial ciagle sucho.

reklama
panienka, sucha skóra za uszami to często objaw nietolerancji białka mleka krowiego o ile mnie pamięc nie myli, myślę, że warto poradzić się lekarza

wpadam na chwilę, dołączam sie do opinii o huggiesach-niech je szlag jasny trafi, przeciekają siuśki ja nie wiem, cała pupa zawsze mokra i wszystko co pod nią.. dobrze że chociaż kupę trzymają.

u nas huggisy (te z bawełną organiczną) sprawdzały się super... a pampersy z kolei są jakieś takie mało chłonne

ja używam już od 1,5 miesiąca 3. Używałam już Pampersów, Huggisów, Z lidla i Dada. Moim zdaniem najlepsze są Pampersy i Dada. Używam cały czas Dada, Marcinek się nie odparza, pampersy są miękkie, czasem kupka wypłynie jak jest rzadsza. I przede wszystkim cena przystępna za 64 sztuki zapłaciłam 26,99.

Panienka u mnie Marcinek tez miał bardzo sucho za uszami. Nie wiedziałam o co chodzi. Zaczęłam natłuszczać. i co się okazało, że tam po prostu zbiera się łuj. jak natłuściłam, wszystko starłam patyczkiem i było ok.

panienka, sucha skóra za uszami to często objaw nietolerancji białka mleka krowiego o ile mnie pamięc nie myli, myślę, że warto poradzić się lekarza
raczej nie bo nic takiego nie jem, bardzo uważam na jedzenie a tym bardziej na nabiał, białko...

Panienka u mnie Marcinek tez miał bardzo sucho za uszami. Nie wiedziałam o co chodzi. Zaczęłam natłuszczać. i co się okazało, że tam po prostu zbiera się łuj. jak natłuściłam, wszystko starłam patyczkiem i było ok.
ja natłuszczałam oliwką, ale chyba ma na nią właśnie uczulenie. Muszę zmienić oliwkę na inną... Teraz przeszłam na emolium i zobaczę czy są jakieś efekty?

reklama
U małej ciągle zaropiałe oczko,dostalismy nawet krople z antybiotykiem i dalej nic..kurcze,chyba czeka nas okulista.Od urodzenia z tym sie zmagam.

Do góry