reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o pielęgnacji i zdrowiu naszych maluszków:)))

J tez uzywam najrózniejszych firm i nic sie nie dzieje ze skórą maluszka, choc przewaznie stosuje Bambino oliwkę i mydło:)......ponadto wyprałam juz 3 x jego ciuszki w naszym proszu i tez nic sie nie dzieje:)

reklama
Ja kapie w fioletowym johnsonie na noc, raz umyłam mydełkiem bambino, na początku smarowałam oliwką johnsona, później nivea, teraz niczym.. jedynie krem przeciw odparzeniom nivea stosuje i czasami oliwka albo sudocrem.. ale nie boje sie tez zmieniac kosmetyków.:)

od miesiąca np uzywam na zmiane 3 rodzajów chusteczek nawilżających bo tyle dostałam rodzajów i jeszcze mam 6 paczek to musze wykorzystać.

Ostatnia edycja:
u nas też ciemieniucha między brwiami, i za uszami... wystarczyło raz posmarować maścią ALANTAN PLUS - wymasować to miejsce i znikło:) więc polecam...

co do kosmetyków to do mycia stosuję żel z HIPA - do dupki krem robiony w aptece ( BOSKI) 10 zł ogromna tuba.
Poza tym żadnych innych kosmetyków nie stosuję, sól fizjologiczna do oczek i woda morska do noska...

No i mała ma katar:angry::no::angry::no:
Ściągam gluty,mała sie denerwuje,eh...szkoda mi jej,taki malusi nosek,a tyle tego ma,ze szok.

Mam pytanko, czy któremuś z waszych dzieciaczków pękł bąbel po szczepionce tej 1 ze szpitala? I co z tym wtedy robić? Czymś przemywać czy zostawić żeby samo się zagoiło?

reklama
Do góry