reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o pielęgnacji i zdrowiu naszych maluszków:)))

reklama
a ja mam inny problem - mała ma na brwiach tak jakby właśnie suchą skórkę - wasze maluchy też tak mają?

Ja smaruje Bepanthenem-krem i praktycznie zeszło od razu:)
riba mój synek co prawda nie ma ciemieniuchy, ale miał suchą główkę i tez smarowałam oliwką z 3 h przed kapielą, wyczesałam i umyłam i na drugi dzień dopiero to samo:)

Ostatnia edycja:
Ja smaruje Bepanthenem-krem i praktycznie zeszło od razu:)
riba mój synek co prawda nie ma ciemieniuchy, ale miał suchą główkę i tez smarowałam oliwką z 3 h przed kapielą, wyczesałam i umyłam i na drugi dzień dopiero to samo:)

ja robiłam dokładnie tak samo_Oliwka,potem mycie mydełkiem-uwaga-nie emolientami,bo zatykaja pory i łatwo o grzybka jakiegos,lubia sie rozwijac w ciepełku główki.

Jeśli kapię w mydełku Oilatum Soft to też smarować cialko oliwką? i smaruje buźkę Hydrocortizonem ale właśnie ma wysuszoną buźke to czy też smarować kremem Oilatum Soft? bo mam ale nakładać to i to od razu?

my dzisiaj kupilismy płyn do kąpieli HIPPa. Bardzo fajnie pachnie :) mam też oliwkę z tej serii, którą smaruję maluszka po kąpaniu. Jest wtedy milusi i pachnący :)

dziewczyny zmieniacie kosmetyki?bo moja mała na początku miała uczulenie na nivea i kąpie ją w oilatum i bambino i tak teraz zastanawiam się nad odstawieniem oilatum, żeby znów jakiegoś nadwrażliwca z niej nie zrobić i spróbować nivea - ktoś ma doświadczonko z tym?

reklama
dziewczyny zmieniacie kosmetyki?bo moja mała na początku miała uczulenie na nivea i kąpie ją w oilatum i bambino i tak teraz zastanawiam się nad odstawieniem oilatum, żeby znów jakiegoś nadwrażliwca z niej nie zrobić i spróbować nivea - ktoś ma doświadczonko z tym?

ja zmnieniam bo mialam probki i wwszytsko wyprobowalam. ogolnie to mam jonsona, nivea baby i corode de farme. ostatnio kapie w coride de farme bo jest super.

Do góry