reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
edis, maniulka gratki ząbkowe :-):-):-)
Mirka gratuluję chodziarzowi :-D:-D:-D

Justyna mój mały też zasypia wcześnie - normalnie chodził spać koło 19-tej, teraz mu przesunęliśmy ze względu na antybiotyk - miał o 20-tej brać a i tak zjechaliśmy powoli do 19:30, śpi ok 12h, za to czekałam 9,5 miesiąca żeby przespał całą noc - nigdy wcześniej tego nie zrobił :-pteraz budzi się czasem, zapłacze ale go ululam i śpi dalej

Dziewczyny przywieźli mi dzisiaj witaminę D w kapsułkach,wcześniej miałam w kropelkach ale mi się skończyły no i mam pytanie czy dajecie z kapsułki np,jedną kropelkę i resztę wyrzucacie,czy jak?????

tak wyciska się całość, a co najlepsze to jak wyjmiesz tą kapsułkę a nie użyjesz tylko położysz gdzieś to też się nie nadaje potem - robi się taka miękka i rozlazła i się nie da jej użyć:-p

edis, maniulka, gratuluję ząbków :-)

słuchajcie mam nadzieję, że już jesteśmy blisko tego momentu kiedy nasze dzieci będą chodziły spać wcześnie i buzdziły się w miarę późno (chociaż o 8 w weekend pleas.......). kiedy to będzie???????
acha. czy wasze dzieci tez tak łażą po łóżkach.... no wiercipięta straszna z mojego malucha.
kiedy.. hmm... moja prawie 4-latka w tygodniu śpi do 7.40, ale w weekendy przychodzi do nas 7.10 ;-) Jula ostatnio preferuje pobudki o 6.01 :-) także rewelacyjnie się wysypiamy...
Jula wierci się okropnie, czasem wokół własnej osi jak fryga po prostu, uleżeć nie może ani chwili....

Dziewczyny przywieźli mi dzisiaj witaminę D w kapsułkach,wcześniej miałam w kropelkach ale mi się skończyły no i mam pytanie czy dajecie z kapsułki np,jedną kropelkę i resztę wyrzucacie,czy jak?????
maniulka, ja wyciskam całość prosto do buzi Juli - ona łapie ząbkami i wysysa ;-)

A moja Zoska ma chyba uczulenie od polskich pampersów, bo do tej pory uzywalismy tylko tych niemieckich i było ok, ale w niemieckiej rozmiarówce nie ma rozmiaru 4+ i kupiłm polskie, jak tylko ja rozbiora to się drapie tam gdzie jest ściągacz. Jak siedzi w wannie to tak sie wydrapie ze całą dupine ma czerwoną. Kupiłam teraz huggisy premium dla sprawdzenia czy to na pewno od pieluch.

reklama
Do góry