reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
edis, maniulka gratki ząbkowe :-):-):-)
Mirka gratuluję chodziarzowi :-D:-D:-D

Justyna mój mały też zasypia wcześnie - normalnie chodził spać koło 19-tej, teraz mu przesunęliśmy ze względu na antybiotyk - miał o 20-tej brać a i tak zjechaliśmy powoli do 19:30, śpi ok 12h, za to czekałam 9,5 miesiąca żeby przespał całą noc - nigdy wcześniej tego nie zrobił :-pteraz budzi się czasem, zapłacze ale go ululam i śpi dalej

Dziewczyny przywieźli mi dzisiaj witaminę D w kapsułkach,wcześniej miałam w kropelkach ale mi się skończyły no i mam pytanie czy dajecie z kapsułki np,jedną kropelkę i resztę wyrzucacie,czy jak?????

tak wyciska się całość, a co najlepsze to jak wyjmiesz tą kapsułkę a nie użyjesz tylko położysz gdzieś to też się nie nadaje potem - robi się taka miękka i rozlazła i się nie da jej użyć:-p

edis, maniulka, gratuluję ząbków :-)

słuchajcie mam nadzieję, że już jesteśmy blisko tego momentu kiedy nasze dzieci będą chodziły spać wcześnie i buzdziły się w miarę późno (chociaż o 8 w weekend pleas.......). kiedy to będzie???????
acha. czy wasze dzieci tez tak łażą po łóżkach.... no wiercipięta straszna z mojego malucha.
kiedy.. hmm... moja prawie 4-latka w tygodniu śpi do 7.40, ale w weekendy przychodzi do nas 7.10 ;-) Jula ostatnio preferuje pobudki o 6.01 :-) także rewelacyjnie się wysypiamy...
Jula wierci się okropnie, czasem wokół własnej osi jak fryga po prostu, uleżeć nie może ani chwili....

Dziewczyny przywieźli mi dzisiaj witaminę D w kapsułkach,wcześniej miałam w kropelkach ale mi się skończyły no i mam pytanie czy dajecie z kapsułki np,jedną kropelkę i resztę wyrzucacie,czy jak?????
maniulka, ja wyciskam całość prosto do buzi Juli - ona łapie ząbkami i wysysa ;-)

A moja Zoska ma chyba uczulenie od polskich pampersów, bo do tej pory uzywalismy tylko tych niemieckich i było ok, ale w niemieckiej rozmiarówce nie ma rozmiaru 4+ i kupiłm polskie, jak tylko ja rozbiora to się drapie tam gdzie jest ściągacz. Jak siedzi w wannie to tak sie wydrapie ze całą dupine ma czerwoną. Kupiłam teraz huggisy premium dla sprawdzenia czy to na pewno od pieluch.

reklama
Do góry