marlena021
Fanka BB :)
Miroslava gratki dla małego, super uczucie widzac jak mały zaczyna juz dreptac :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kiedy.. hmm... moja prawie 4-latka w tygodniu śpi do 7.40, ale w weekendy przychodzi do nas 7.10 ;-) Jula ostatnio preferuje pobudki o 6.01 :-) także rewelacyjnie się wysypiamy...słuchajcie mam nadzieję, że już jesteśmy blisko tego momentu kiedy nasze dzieci będą chodziły spać wcześnie i buzdziły się w miarę późno (chociaż o 8 w weekend pleas.......). kiedy to będzie???????
acha. czy wasze dzieci tez tak łażą po łóżkach.... no wiercipięta straszna z mojego malucha.
maniulka, ja wyciskam całość prosto do buzi Juli - ona łapie ząbkami i wysysa ;-)Dziewczyny przywieźli mi dzisiaj witaminę D w kapsułkach,wcześniej miałam w kropelkach ale mi się skończyły no i mam pytanie czy dajecie z kapsułki np,jedną kropelkę i resztę wyrzucacie,czy jak?????