reklama
Agnesiaa na pewno nic strasznego, i tak super wagaMoja prawie 4 letnia córka waży 13 i pół (fakt niejadek straszny z niej). A synek Marleny to już w ogóle mnie zszolkował
oli.p - dopóki dziecko mieści się w jednym kanale centylowym to na pewno nie ma powodu do zmartwienia. A przedział 75-97 to jeden kanał
Hania teoretycznie powinna też więcej ważyć - aby potroić wagę na roczek powinna dobić do 10 i pół. A to jej się nie uda bo na dzień dzisiejszy waży ok 9 i pół, no może 9 700. Ale ja widzę że te zatrzymania przyrostów przypadały wyłącznie na czas choroby czy ząbkowania. Więc myślę że nie ma się czym martwić
oli.p - dopóki dziecko mieści się w jednym kanale centylowym to na pewno nie ma powodu do zmartwienia. A przedział 75-97 to jeden kanał
Hania teoretycznie powinna też więcej ważyć - aby potroić wagę na roczek powinna dobić do 10 i pół. A to jej się nie uda bo na dzień dzisiejszy waży ok 9 i pół, no może 9 700. Ale ja widzę że te zatrzymania przyrostów przypadały wyłącznie na czas choroby czy ząbkowania. Więc myślę że nie ma się czym martwić
I
ivaz
Gość
A ja zapomniałam się pochwalić, że mamy 8 ząbka, lewą górną czwórkę, i mam dość tego ząbkowania. Zośka przez dwa dni prawie nic nie jadła, marudziła, ręce ciągle w buzi,noce masakra, chyba te czwórki są bolesne jak wychodzą??
Hania też niby nie je nic nadzwyczajnego ale jeśli dziecko jest jadkiem to po prostu ma ładne przyrosty:-) Mamy "jadków" nie wiedzą i życzę żeby się nigdy nie dowiedziały jaki to problem mieć niejadka. Ja mam porównanie i teraz z Hanią to jest raj. Ze starszą w tym wieku (zresztą później też) spędzałam czas głównie na karmieniu, a i tak kiepsko przybierała. Teraz się nie przejmuję i czas spędzamy na zabawie a Hanka i tak rośnie całkiem fajnie:-)
reklama