reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

agnesiaa przeglądałam zdjęcia Twojego malucha i muszę powiedzieć że z moim mogliby uchodzić za braci :) a co do koloru oczy to Kacper ma niebieskie ale ja też mam :) a kolor powinien się ustalić niby o roku ale nie raz do 3 lat się potrafi zmienić

reklama
mojej chrześnicy też później kolor oczu zaczął się zmieniać, chyba po 2 latkach i w sumie już ma ponad 3 lata i nie wiadomo jaki ma kolor, bo raz niebieski, raz siwy, raz zielony :-p jej mama ma błękitne, ale jest brunetką, a tata ma brązowe i jest szatynem, a ich córcia to taki mega mix :-D mój mały cały czas niebieskooki :-) po mamusi

Ostatnia edycja:
mój mały też się nie mieści w centylach :-) a w ogóle nie wygląda, wysoki jest, ale gruby ani trochę, ma kilka fałdek jak każdy maluch :-p ostatni nawet trochę mu spadło z wagi, bo ma więcej ruchu

To ja uważałam że z Hańki duża babka jest - ok 9500 waży:-D
To kruszynka przy Waszych chłopakach:tak: Agnesiaa, ile waży Kuba?

reklama
U nas też niebieskoocy wszyscy. Ale znajomi obydwoje mają brązowe oczy i ich synowie też mieli niemal od początku. Starszy to jak miał 2 mies to na pewno miał taki już piękny wyraźny brąz a młodszy skończył teraz roczek i ma taki niewyraźny, zmieszany z szarością.

Do góry