reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
a mojemu małemu idzie nawet to dmuchanie, ale jak mu się zachce, a nie na zawołanie, robi tak 'bwww' i wtedy dmucha albo właśnie pierdziocha robi, mamy jeszcze sporo czasu bo imprezę będziemy robić dwa tygodnie po urodzinach, więc może zdąży się nauczyć :-D

A ja nawet nie wiem jaki obwod glowki ma SZymon:rofl2:
Pod koniec stycznia bylismy u pilegniarki i mu mierzyla a ja nie spytalam jaki ma obwod....powiedziala tylko ze jest ok,ale moj Szym ma mala glowke bo ogolnie jest szczuplaczek - takie chucherko z niego;-)

Ja tez nie wiem:-D
Ale w ksiazeczce mam wpis ze 50 centyl,tyle ze troche dawny ten wpis:zawstydzona/y:
Wiem tylko ze jak jej zaloze same rajstopki od dolu to ma spora glowke w stosunku do nozek,wiec zeby to jakos wyrownac wizualnie,zakladam jej szersze spodenki bo duze glowy dziwnie wygladaja,wole male;)Ale ona ma taka akurat banie:)
A waga i wzrost wg siatek okolice 75 centyla

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Julita urodzila sie w 37tc i 1 dzien i szpital tez jej nie zaliczyl do wczesniakow (bo tam licza ciaze donoszone od skonczonego 37 tc,gdybym urodzila np. 2 dni wczesniej to bym musiala rodzic gdzie indziej:szok:) ale przychodnia zaliczyla bo tu licza od skonczonego 38 tc.Ale powiedzialno nam ze po ukonczeniu 1 roku zycia juz nie liczy sie wiek plodowy (czyli w przypadku Juli minus 3 tyg) tylko urodzeniowy:tak:

A wazyla 2800 a teraz wazy ponad 10 kg :D

Do góry