reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

Justyna- dzieki ale akurat dzis wieczorem dokopalam sie do alergologa dzieciecego:tak: troche smieszna sytuacja w ogole on leczyl mnie 15lat temu i moja mam dala mi nr sprzed 15lat zebym dzwonila i pytala go czy gdzies przyjmuje jeszcze:-D Ale sie okazalo ze tak, w tym samym miejscu nawet:cool2: W przyszlym tyg pojde a facet ponoc swietny- moja mam tak twierdzi przynajmnije, kiedys byl dyrektorem kliniki uniwersyteckiej wiec chyba zna sie na rzeczy:tak: A jutro ide do dermatologa pisalam na wz o tym

reklama
Gosia świetnie że ci się tak szybko udało, no i do zaufanego lekarza.
Mama nadzieję, że szybko zdiagnozuje co z Majeczką :tak::tak:

Byłam ze starszym synem na bilansie i okazało się że ma płaskostopie i troche czytałam i dowiedziałam się że dzieci się rodzą z płaskostopiem i powinno się unormowac ok 4 roku życia ale najlepszy sposób na mięśnie stópek to gilgotanie dzieciaczki w stopy że podkurczły paluszki

Jadzka,a ja doslownie wczoraj czytalam ze plaskostopie u dzieci to 3 roku zycia jest "fizjologiczne" i ze dopiero po 3 r.z.wysklepia sie podeszwa jak u doroslego.
Widac sa rozbieznosci.Dla mnie gilgotki w stopy to tez tortury!:-D

Saro ale Jadzka pisała, ze u starszego syna lekarz stwierdziła plaskostopie, a z suwaczka wynika ze on ma ponad 4 lata

kochane jestem bierna ostatnio , ale szpital w domu ferie bomba cala rodzinka wlacznie z tesciami i rodzicami moimi na antybiotyku....

Wojtek dzisiaj tez antybiotyk dostal bo zaczal goraczkowac...nie wiem czy to wina zebow czy moze chorobska....

Jadzka,Ivaz-no jasne ze tak,ja ze zmeczenia nie doczytalam:tak:
4 letnie dziecko moze miec jak najbardziej plaskostopie juz:baffled:

reklama
muszę się wam pochwalić, że oprócz nu nu o którym wam mówiłam ostatnio Zuzia bezbłędnie pokazuje w książeczkach truskawkę i banana:-p nie żeby kotka czy krówkę... ona pokazuje owoce:):-D i misie:-D jest je w stanie zlokalizować wszędzie, na każdej kaszce, pudełeczku książeczce pokazuje misie. :-D

Do góry