reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
Iwona7510 moja Martyna takie cos ma teraz pod obiema brodawkami jak to pomacasz to lekki szpic jest,byłam z tym tutaj u lekarza i niby jest to normalne pytałam tu na necie lekarzy tych co odpowiadają w godzinę i niby tez to norma ale kazali skontaktować się z lekarzem i zalecili nie podawanie jaj i kurczaków bo te nafaszerowane są hormonami.Za tydzień idę z tym na kontrolę mam wrazenie ze zmniejszyło się to trochę ale mimo wszystko jest nadal,ja to tutaj lekarzowi nie bardzo wierzę więc jezeli była bys u lekarza z Marysią to koniecznie daj mi znać co ci powiedzieli

Maniulka no właśnie tak mi się wydawało że to ty o tym pisałaś.Jutro będe dzwoniła do lekarza,może mnie jutro przyjmie .Napisze ci co powiedział.

wiecie co a ja dzis chyba u Nadii tez cos takiego wyczułam:-( ale nie jestem pewna bo jak chciałam ja dokładnie pomacac to zaczeła mi uciekac małpka jedna. Ale od razu tez pomyslałam ze któraś z Was o tym pisała. Zobacze jutro przy kapieli bo moze mi sie tylko wydaje:eek:

Iwona a gdzie chodzisz do przychodni? Prywatnie czy nie? Bo my na bukowe ale mysle nad prywatnym i słyszałam o takiej lekarce ze zdrojówPaprota sie nazywa, moze znasz ja? Kolezanka z pracy mi ja poleca

Właśnie do niej chodzę.Paprota jest najlepsza,leczyła mnie jak byłam mała a teraz moje dzieci.Nikt nie potrafi mi tak dobrać leków dla dzieci jak ona,bardzo dużo ludzi do niej chodzi .Zadzwonie do niej rano.Chodzę też do ordynatora neonatologi w szpitalu w zdrojach ale tylko na szczepienia i jak kiedyś chciałam dla Marysi usg.Do niego też jutro zadzwonie , mam nadzieję że będzie miał dyżur.

Ewelcia-po ogledzinach filmiku stwierdzam,ze Twoj Szym jest szybki i niedlugo bedzie chodzic!Spokojnie ze niech sobie biega z pchaczem:tak:

Edis ja ostatnio kupiłam Patrycji na kaszel STODAL :tak: tak mi poleciła farmaceutka, a jak moja mama pytała następnego dnia lekarza o ten syrop to mówiła że jest idealny również dla niemowląt. Patrycja dużego kaszlu nie miała ale wolałam zaradzić w porę bo mąż akurat był chory :tak:

reklama
Do góry