S
Sara27
Gość
Julitka wazy 9650g,mierzy 74 cm a ubranka nosimy 74
W rozmiarowce miesiecznej nosimy 9-12 mies glownie.

W rozmiarowce miesiecznej nosimy 9-12 mies glownie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Magdalenka - ja tez mam unormowaną laktację, dlatego musiałam nad nią popracować. ściągam wtedykiedy mała ma jakiś inny posiłek - czyli np w okolicach obiadu - teraz staram się też ściągnąć rano - jak daję kaszkę i 3 h po wieczornym karmieniu. także cały dzień na laktatorze, bo za jednym razem niewiele ściągam. najlepiej rano i wieczorem, po południu t jakies marne kropelki - ale dobre i to. Ale - ściągam cały dzień na jeden posiłek...We wtorek idedo poradni laktacyjnej żeby babeczka pomogła mi ustawić wszytsko tak, żebym mogła ściągać na poranną kaszkę i żeby zostala jeszcze butla mleka na dzień - jak już wrócę do pracy. Chcę pójść już teraz bo będę miała wtedy miesiąć na przygotowanie piersi do produkcji...
![]()
Iśku - ale ja nie przeziębiłam piersi, nie przyjmuję nowych leków, nie jestem przeziębiona, nie jadłam nic nowego. dlatego to takie dziwne![]()