Dziewczyny a ja zalamana ... wydaje mi sie ze igus ma stulejke czy cos podobnego :-( musze isc do lekarza. A dlatego mi sie wydaje bo jak sciagam skorke to da sie tylko do pewnego momentu, dalej (robie oczywisci bardzo delkiatnie) isc nie chce i sie tak jak by "grzybek" robi :--( sama nie wiem jak to wytlumaczyc :-(
reklama
bansik u mnie bylo ok az do wczoraj......dzis skorka nie chciala za bardzo zejsc i wzielam troche mocniej i krewka poleciala:-( smarowalam mu wczesniej sudocremem bo jeszcze ma te odparzenia i na samym czupku mu ten sudocrem wysuszyl....juz nigdy nie uzyje tego badziewia.......dzis Szym mi wyrzucil za lozko bepanthen i uzylam sudocremu.
Kurde z prawej strony(pachwiny ) zginely mu te odparzenia ale z lewej nie....ma takie b.czerwone,szorstkie i spuchniete,na jajkach troche ma i na wacusiu???
Czy Wasze malenstwa tez mialy takie odparzenia czy inaczej one wygladaly??
Bo ta pielegniarka powiedziala ze to raczej nie sa takie typowe odparzenia......
Kurde nie znam sie bo mam stycznosc z tym pierwszy raz.
Napiszcie cos na ten temat.
Kurde z prawej strony(pachwiny ) zginely mu te odparzenia ale z lewej nie....ma takie b.czerwone,szorstkie i spuchniete,na jajkach troche ma i na wacusiu???
Czy Wasze malenstwa tez mialy takie odparzenia czy inaczej one wygladaly??
Bo ta pielegniarka powiedziala ze to raczej nie sa takie typowe odparzenia......
Kurde nie znam sie bo mam stycznosc z tym pierwszy raz.
Napiszcie cos na ten temat.
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Banasik skórka ma prawo zatrzymać się w którymś momencie po to własnie delikatnie przy kąpieli naciąga się ją coraz dalej i dalej aż zejdzie do końca,ale nie od razu za pierwszym razem to się robi stopniowo
Ewelcia wyglada to na odparzenia z twojego opisu,dużo wietrz mu pupę,przemywaj czystą wodą może mąka ziemniaczana spróbuj
Ewelcia wyglada to na odparzenia z twojego opisu,dużo wietrz mu pupę,przemywaj czystą wodą może mąka ziemniaczana spróbuj
ewelcia - a moze to jakies uczulenie?Pediatra mi mowila, ze alergie to wyłażą zwykle przy buzi i przy pupie (którędy alergen wlazł i którędy wyłazi). Moze dalas mu jakąs nowosc? Bo na takie większe zmiany to niestety tylko steryd jakis.
U nas z odciąganiem siusiaka kiepsko, to znaczy w ogóle nic sie nie chce sciągnąc, a juz pare miesiecy w kąpieli codziennie delikatnie próbujemy. W pn mam ziwyte u pediatry, to zapytam.
maniulka - super, ze jeden guzik zlazłczyzby rzeczywiscie kurczak?Cholera, pakują te hormony w drób, ehhh
U nas z odciąganiem siusiaka kiepsko, to znaczy w ogóle nic sie nie chce sciągnąc, a juz pare miesiecy w kąpieli codziennie delikatnie próbujemy. W pn mam ziwyte u pediatry, to zapytam.
maniulka - super, ze jeden guzik zlazłczyzby rzeczywiscie kurczak?Cholera, pakują te hormony w drób, ehhh
ewelcia - o kurcze, to dziwne. A moze ten wkład z pieluszki mu podraznia?U nas czasem ten żel czy co tam jest zostaje w pachwinkach czy na jajkach, ja to dokladnie wycieram, bo w koncu to jakas chemia.
Nie mam innego pomysłu
Nie mam innego pomysłu
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Ewelcia tak posypać jak byś go pudrem pudrowała
Moonik nie wiem czy kurczak czy zbieg okoliczności na razie mam tej piersi z indyka full chyba 28 kawałeczków pomrożonych więc będę dawać to jak pojadę do Pl to ze wsi wytargam kuraka i spróbuję jej dawać
Moonik nie wiem czy kurczak czy zbieg okoliczności na razie mam tej piersi z indyka full chyba 28 kawałeczków pomrożonych więc będę dawać to jak pojadę do Pl to ze wsi wytargam kuraka i spróbuję jej dawać
jutro sprobuja ta maka ziemniaczana posypac akurat mam!!!
Moonik a wiesz ze teraz mi sie przypomnialo ze Szym kiedys bawil sie pampersem i go rozerwal a ja tego nie zauwazylam i mu go zalozylam i jak zdejmowalam to wysypywaly sie z niego takie kulki kurcze tylko nie pamietam kiedy to bylo.
Te odparzenia ma od wtorku
Moonik a wiesz ze teraz mi sie przypomnialo ze Szym kiedys bawil sie pampersem i go rozerwal a ja tego nie zauwazylam i mu go zalozylam i jak zdejmowalam to wysypywaly sie z niego takie kulki kurcze tylko nie pamietam kiedy to bylo.
Te odparzenia ma od wtorku
reklama
Dziwczyny, a wasi synkowie tez bawią się siusiakami? Bo u nas od jakis 2 mcy siusiak i jajka przy kazdej zmianie pieluchy sa tak miętolone, ze szok. na poczatku sie balam, ze sobie krzywde Tadzio zrobiale taki glupi nie jest:-)Najgorzej jest pieluche przewinąć, jak kupa jest, bo ten od razu łapy tam pcha