reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
Iwona7510 moja Martyna takie cos ma teraz pod obiema brodawkami jak to pomacasz to lekki szpic jest,byłam z tym tutaj u lekarza i niby jest to normalne pytałam tu na necie lekarzy tych co odpowiadają w godzinę i niby tez to norma ale kazali skontaktować się z lekarzem i zalecili nie podawanie jaj i kurczaków bo te nafaszerowane są hormonami.Za tydzień idę z tym na kontrolę mam wrazenie ze zmniejszyło się to trochę ale mimo wszystko jest nadal,ja to tutaj lekarzowi nie bardzo wierzę więc jezeli była bys u lekarza z Marysią to koniecznie daj mi znać co ci powiedzieli

Maniulka no właśnie tak mi się wydawało że to ty o tym pisałaś.Jutro będe dzwoniła do lekarza,może mnie jutro przyjmie .Napisze ci co powiedział.

wiecie co a ja dzis chyba u Nadii tez cos takiego wyczułam:-( ale nie jestem pewna bo jak chciałam ja dokładnie pomacac to zaczeła mi uciekac małpka jedna. Ale od razu tez pomyslałam ze któraś z Was o tym pisała. Zobacze jutro przy kapieli bo moze mi sie tylko wydaje:eek:

Iwona a gdzie chodzisz do przychodni? Prywatnie czy nie? Bo my na bukowe ale mysle nad prywatnym i słyszałam o takiej lekarce ze zdrojówPaprota sie nazywa, moze znasz ja? Kolezanka z pracy mi ja poleca

Właśnie do niej chodzę.Paprota jest najlepsza,leczyła mnie jak byłam mała a teraz moje dzieci.Nikt nie potrafi mi tak dobrać leków dla dzieci jak ona,bardzo dużo ludzi do niej chodzi .Zadzwonie do niej rano.Chodzę też do ordynatora neonatologi w szpitalu w zdrojach ale tylko na szczepienia i jak kiedyś chciałam dla Marysi usg.Do niego też jutro zadzwonie , mam nadzieję że będzie miał dyżur.

Ewelcia-po ogledzinach filmiku stwierdzam,ze Twoj Szym jest szybki i niedlugo bedzie chodzic!Spokojnie ze niech sobie biega z pchaczem:tak:

Edis ja ostatnio kupiłam Patrycji na kaszel STODAL :tak: tak mi poleciła farmaceutka, a jak moja mama pytała następnego dnia lekarza o ten syrop to mówiła że jest idealny również dla niemowląt. Patrycja dużego kaszlu nie miała ale wolałam zaradzić w porę bo mąż akurat był chory :tak:

reklama
Do góry