reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
Justyna337-:tak::tak::tak: ale to już od połowy pażdziernika tak mamy, może nie zauważyłaś:-) 4 na górze i 4 na dole i dalej ślina leci jak Niagara...:confused2:

Ada ważona w czwartek 8025 g, przybrała w tydzień około 300 g :-)
Ubranka nosi na 74-80.
Dostała też 1 dawkę szczepionki na pneumo.

Byłam u lekarza,powiedział ,że tak może być i trzeba to obserwować.Jeśli by sie powiększało to może być od hormonów, od tarczycy.Powiedział że pewnie to miała cały czas tylko ja nie widziałam,ale ja jestem pewna ze nie miała.

Iwona weszłam żeby cię pocieszyć,właśnie zauważyłam że guzik który miała pierwszy zszedł całkowicie :-):-):-)nie wiem czy tak sam z siebie czy od diety która mamy.za to ty mi teraz dałaś do myślenia bo Marti ma problemy z tarczyca a dokładnie niedoczynność i nie wiem czy tu nie tkwi problem,ale jesteśmy po świeżych testach i wyniki sa dobre :eek:metlik mam

Maniulka a jaką macie dietę? W poniedziałek będe u innego lekarza, zobacze co powie, ale ten właśnie tak powiedział,że jeśli będzie sie powiększać to od przyczynę widzi tylko w hormonach od tarczycy.A jest ordynatorem więc chyba się zna.

Maniulka a jaką to miało wielkość u Martynki?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Iwona nie daje Martynie mięska z kurczaka ani jajek,sama tez nie jem bo karmie piersią.To było takie troszkę mniejsze jak 1cm na 1cm i takie zakończone szpicem,powiem ci ze jak wyszło jej z drugiej strony to trochę się uspokoiłam bo było dokładnie takie samo więc raczej nie jakiś guzek

Do góry