reklama
Co do zebow to ja i moj m mamy slabe on to sie boi dentysty i nie dlugo to chuba szczerbaty zostanie
Ja lecze zeby od 12roku zycia praktycznie non-stop szostek juz nie mam bo nie nadawaly sie do niczego.
U nas dzisiejsza nocka to koszmar!!!
Nie mam pojecia co sie z nim dzieje?wstawalam do malego chyba z 6razynormalnie mam powtorke z ostatniego czasu
Rano jak wstalam to wygladalam jak zobie,glowe to mnie tak bolala ze szok
Szymon wogole dzis daje mi popalic,ciagle marudzi i poplakuje raczki w buzce oczywiscie
Ja lecze zeby od 12roku zycia praktycznie non-stop szostek juz nie mam bo nie nadawaly sie do niczego.
U nas dzisiejsza nocka to koszmar!!!
Nie mam pojecia co sie z nim dzieje?wstawalam do malego chyba z 6razynormalnie mam powtorke z ostatniego czasu
Rano jak wstalam to wygladalam jak zobie,glowe to mnie tak bolala ze szok
Szymon wogole dzis daje mi popalic,ciagle marudzi i poplakuje raczki w buzce oczywiscie
tanu
Entuzjast(k)a
u nas 8100
dominika, nie mart sie, moj starszy tyle samo wazyl co twoj jasiek...i zrzucil......tzn wciaz wazy chyba dosc duzo jak na 4 latka bo 20kg ale taki ubity a nie tlusciutki jest
dominika, nie mart sie, moj starszy tyle samo wazyl co twoj jasiek...i zrzucil......tzn wciaz wazy chyba dosc duzo jak na 4 latka bo 20kg ale taki ubity a nie tlusciutki jest
Ostatnia edycja:
Dominika81
Fanka BB :)
:-)
Jasiek właśnie taki ubity jest. na twarzy to nawet za bardzo tych kilogramów nie widać...
Jasiek właśnie taki ubity jest. na twarzy to nawet za bardzo tych kilogramów nie widać...
kaczuszka2
Entuzjast(k)a
Dzisiaj - na pół roczku Sandry byłyśmy na szczepieniu. Waga wskazała 6750. Kiedy my przekroczymy te magiczne 7000 :-(
wszystkiego naj dla Sandrusi - nie martw się.... Miki waży 7 kg a to chłopak ;-)
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
A u Amelki to jest tak ze jak sie patrzy na buzke to wydaje sie grubiutka a cialko ma takie normalne nie chude ani nie grube;-) ma to chyba po mnie bo ja tez mialam zawsze takie pyzy a chyda jak palec bylam
reklama
Justyna337
Fanka BB :)
a co z przestrzeganiem, że dzieci do któregoś tam roku czy miesiąca nie mogą jeść mięsnych wywarów?? że trzeba gotiwać miso osobno i dodawać bez wody do warzywek??
swoją drogą może spaghetti by jej pasowało??;-)
Kakao chyba b edzie ok
swoją drogą może spaghetti by jej pasowało??;-)
Kakao chyba b edzie ok