reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

ja też miałam ostatnio podobnie, ale na razie odpukać minęło. Wstawałam do malutkiej co godzina a rano myślałam, ze padnę :)
moim zdaniem to ząbki.

Dziewczyny, a chciałabym zapytac czy Wasze dzieciaczki po wprowadzeniu innego jedzonka poza mlekiem zaczęły robić kupki - plastelinki? czy dalej papki?

Dominka moj Szym tez sie spina jak robi kupe ale nie zawsze.
Jak lezy na brzuchu to tylko za chwile smrod czuc,wlasnie musze go przebrac:-D:-D:-D
Moja tez robi plastelinki i smrodek tez czuc:-D:-D:-D

reklama
U nas tez plaselina a czasem nawet twrdsze kupki, ale sobie radzi. A Szymon zaczął się strasznie wzdrygac jak kupke zrobi, u Was tez tak jest?

Gosia kupę sygnalizuje najpierw "miałczeniem" a jak nie zaczaimy o co biega to wpada w ryk i wtedy wiadomo że dziecko ma pełno w majtkach :-D:-D:-D I dopóki dupcianie będzie czyściutka to styęka i mruczy jakby nas poganiała:-D:-D

U nas tez plastelina ale czasem i twardsze radzi sobie sama a czasem takie luzniejsze to zalezy co je i ile pije chyba:confused:
dzis jak ja przebierala tak wystrzelila kupa ze zdazylam sie usunac i na podloge najpierw plastelina pozniej taka luzniejsza:-D

U mnie już obydwie dziewczyny tak kombinowały :-D:-D:-D Okazałam się szybsza i usunęłam się z linii strzału. Luźne kupki trafiły na meble kuchenne :tak:

reklama
Hihi:-D-plastelina to idealne okreslenie-Juli wlasnie taki robi.Po jedzonku innym niz mleczko robi czesciej kupki-zazwyczaj po 2 dziennie plus "mokry bąk-kleks" a na samym mleku robila 1 dziennie

Do góry