reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

Dokładnie, to nie wyścigi kto ile waży.
Cieszcie się dziewczyny, że nasze maleństwa zdrowe i silne i dobrze się rozwijają. :tak::tak::tak:

Mi nie chodziło żeby nasze dzieci ( te które mniej ważą ) goniły do tych co ważą więcej i że jakis wyścig:eek: tylko że jakby jadły więcej w okresie noworodkowych to ważyłyby więcej a że były niejadkami to nie nadgonia wagi takiej jakiej mogłyby osiągnąć jakby jadły :sorry:
Ale namotałam ale mam nadzieje że wiecie o co chodzi :-D:-D:-D

A oczywiście się cieszę bo mam zdrowego malucha silnego i dobrze się rozwijającego i bardzo pogodnego :tak::-)

reklama
Dziewczyny obnizaliscie juz spod w lozeczku?? bo ja jeszcze nie ale chyba bede musiala jutro to zrobic bo mala juz za bardzo sie podciaga.

I tak z ciekawosci chcialam sie zapytac czy juz jakis maluch samodzielnie siedzi???:-)

Dziewczyny obnizaliscie juz spod w lozeczku?? bo ja jeszcze nie ale chyba bede musiala jutro to zrobic bo mala juz za bardzo sie podciaga.

I tak z ciekawosci chcialam sie zapytac czy juz jakis maluch samodzielnie siedzi???:-)

ja jeszce nie obnizyłam ale będę musiała to zrobic w najblizszym czasie bo Alanek też juz coraz bardziej się podciąga :tak:

Avanti masz rację namotałaś :-D:-D:-D

jasne że to nie wyścig :-D mnie na tym wątku ciekawi czy Wojtek mieści się w jakiś normach, bo wszyscy w koło mówią że jest duży jak na swój wiek, Iza była średniaczkiem na 50 centylu, a ten łobuz rośnie jak szalony i lepiej mi jak przeczytam że inne dzieci są też takie duże;-):tak::-D

a u nas ostatnia waga szpitalna Miki miał 5 miesięcy i 5 dni - 6,400 kg:eek: mała gąsieniczka z niego, bo co zje to spali pełzając albo się wiercąc - i jak ma przybierać kiedy wszystko do okoła bardziej interesujące i szkoda czasu na jedzenie:no:

MM ja już obniżyłam łóżeczko tzn.od razu jak je w No skrecalismy to na ten niższy poziom ale nie najniższy taki pośredni w sumie nie zna się dnia ani godziny więc lepiej uważać :tak:
Ja dzisiaj podglądałam lutówki zaglądam tam czasami żeby poczytać co z Juliankiem(modle się o jego zdrówko)i byłam w szoku tam juz dzieciaczki raczkują,stoją szok a tylko miesiąc różnicy:szok:

reklama
MM ja już obniżyłam łóżeczko tzn.od razu jak je w No skrecalismy to na ten niższy poziom ale nie najniższy taki pośredni w sumie nie zna się dnia ani godziny więc lepiej uważać :tak:
Ja dzisiaj podglądałam lutówki zaglądam tam czasami żeby poczytać co z Juliankiem(modle się o jego zdrówko)i byłam w szoku tam juz dzieciaczki raczkują,stoją szok a tylko miesiąc różnicy:szok:

Raczkuja? stoja? :szok: jestem w szoku:-p A kto to jest Julianek?

Do góry