reklama
moje malenstwo - a moze to rumien niemowlęcy? Tadzik mial, pomoglo, jak przestalismy go przegrzewac
a w ogole to Tadzikowi tez niekiedy brzuszek obsypuje, ale zwykle po dniu znika, nie mam pojęcia co to jest.
Nie podobają mi się policzki malego, to chyba jednak skaza pediatra kazala nic nie elimionowac z diety na razie, ale ona mi to mowi od samego początku. A te policzki chyba sie pogarszają
A mi sie wyjasnilo, czemu moje grzeczniutkie dziecko wczoraj tak duzo plakało - to jednak nie byla kwestia moich chwytów. Wieczorem po kąpieli maly jak zwymiotował, to wszystko co w łóżeczku bylo do prania potem jeszcze raz juz troche mniej i byl spokoj. Od razu usnął i od tego czasu znow jest wesolutki. Tak więc cos bylo z brzuszkiem wczoraj, dobrze, ze to tylko takie jednorazowe.
a w ogole to Tadzikowi tez niekiedy brzuszek obsypuje, ale zwykle po dniu znika, nie mam pojęcia co to jest.
Nie podobają mi się policzki malego, to chyba jednak skaza pediatra kazala nic nie elimionowac z diety na razie, ale ona mi to mowi od samego początku. A te policzki chyba sie pogarszają
A mi sie wyjasnilo, czemu moje grzeczniutkie dziecko wczoraj tak duzo plakało - to jednak nie byla kwestia moich chwytów. Wieczorem po kąpieli maly jak zwymiotował, to wszystko co w łóżeczku bylo do prania potem jeszcze raz juz troche mniej i byl spokoj. Od razu usnął i od tego czasu znow jest wesolutki. Tak więc cos bylo z brzuszkiem wczoraj, dobrze, ze to tylko takie jednorazowe.
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Moonik, mój mały dzisiaj strasznie płakał, dałam mu Viburcol, nie pomogło, dałam Sab Simplex i po jakichś 5 min baaardzo dużo zwymiotował, na szczęście teraz już śpi....
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
A moze jej mleko zmienilas?a herbatka? a moze proszek?
a to nie sa potowki.
sory ze tak dziwnie pisze ale nie mam weny na pisanie
To sa chyba potowki.. nie wiem gdzie ja moglam ja tak przegrzac chyba w nocy bo wybudzala mi sie nawet kilka razy (jak nidgy)
Teraz zastanawiam sie czy jutro nie ubrac jej body z krotkim rekawem bo zawsze ma z dlugim (w domu) jak myslicie?? w domu mam okolo20stopni
mamusia
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
moje malenstwo - a moze to rumien niemowlęcy? Tadzik mial, pomoglo, jak przestalismy go przegrzewac
monik a jakie policzka ma twój mały możesz opisać jak wyglądają ?
bo ja u mojego też śledzę czy czasem nie ma tej skazy i sama juz nie wiem bo raz wysypka jest a raz jej nie ma .
mamusia
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
To sa chyba potowki.. nie wiem gdzie ja moglam ja tak przegrzac chyba w nocy bo wybudzala mi sie nawet kilka razy (jak nidgy)
Teraz zastanawiam sie czy jutro nie ubrac jej body z krotkim rekawem bo zawsze ma z dlugim (w domu) jak myslicie?? w domu mam okolo20stopni
ja ubieram pajacyk z długim rękawem pod to body z krótkim i jest mu tak w sam raz .
pajacyk zawsze bawełniany nie żaden polar
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
miotlica
Fanka BB :)
Dziś kolejny sukces w usypianiu - chyba jednak potrzebuje jeszcze trochę espumisanu, Mała zasypia ładnie sama.
Kitki - robimy te ćwiczenia - ale na kolanach tez jej źle - trochę podnosi ale wrzask jest szybko i nie wiem czy mam ją tak męczyć... Na boku, tak jak opisywałaś, lubi być noszona, i na pionowo gdy opiera pupę o dłoń i wtedy główkę nieźle trzyma... Samolot próbujemy od jutra. I jeśli wrzeszczy, to czy ja mam ją mimo wszystko trzymać na tym brzuszku - nie robię jej jakiejś krzywdy?
Jutro dzwonię do tego neurologa - chyba że zrobili sobie długi weekend, to zadzwonię w poniedziałek.
Justyna - dobrze, że wzięłaś skierowanie - niepewność jest najgorsza...
MOje maleństwo - spróbuj kąpieli w nadmanganianie potasu...
My na szczęście nie mamy żadnych problemów ze skórką - jest gładziuteńka
Kitki - robimy te ćwiczenia - ale na kolanach tez jej źle - trochę podnosi ale wrzask jest szybko i nie wiem czy mam ją tak męczyć... Na boku, tak jak opisywałaś, lubi być noszona, i na pionowo gdy opiera pupę o dłoń i wtedy główkę nieźle trzyma... Samolot próbujemy od jutra. I jeśli wrzeszczy, to czy ja mam ją mimo wszystko trzymać na tym brzuszku - nie robię jej jakiejś krzywdy?
Jutro dzwonię do tego neurologa - chyba że zrobili sobie długi weekend, to zadzwonię w poniedziałek.
Justyna - dobrze, że wzięłaś skierowanie - niepewność jest najgorsza...
MOje maleństwo - spróbuj kąpieli w nadmanganianie potasu...
My na szczęście nie mamy żadnych problemów ze skórką - jest gładziuteńka
Viola1978
Fanka BB :)
Mamusia, Moje maleństwo, u nas w domu też ok. 20 st. i mała zawsze w pajacu z długim rękawem (bawełnianym) i pod spodem nic, czasem w bodziaku z długim rękawkiem i w skarpetach. Raz ją obrałam w bodziak z krótkim i pajaca i wyskoczyły potówki na brzuszku. Od tamtej pory ubieram ją lekko i jest szczęśliwa
reklama
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Ja też staram się nie przegrzewać małego, dzisiaj np miał rampersa z krótkim rękawem,bo w domu było ok 23 st, a i tak jak się bawił, to miał plecki spocone( zawsze strasznie szaleje poczas zabawy) ale potówek jeszcze nie mieliśmy, a zaziębiony też jeszcze nigdy nie był:-)