reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

Julia pierwsza dawke pneumokokow mial po skonczeniu 2m druga dawka bedzie po polowie wrzesnia.
Pierwsza dawke meningokokow mial 19sierpnia a druga bedzie mial po polowie wrzesnia

U nas kapiel byla zawsze o 20:30 ale od srody jest o 20:15 a dzis bedzie o 20

reklama
Nie no dziewczyny chyba znam swoje dziecko już 5 m-cy i wiem kiedy jest zmęczone i kiedy chce spać. Jak przysnie po 18 stej to raczej nie chce jej się spać już o 20 znów.

Eve każde dziecko jest inne mój ma takie dni że jak zaśnie o 17-stej obudzi się na kapiel o 18.30 to o 19.30 już śpi

Karolcia ---Gabi to jak maly tir:-Dbez urazy oczywiscie:tak: masakra slicznie wazy mala kluseczka
Modroklejka------- Adas rewelacja idzie jak na drozdzach
Ewelcia------co ty chcesz kobito przeciez Twoj synek to chlop jak dąb!! i przyjdzie czas na niego zobaczysz:-D:tak:

My dzis wazeni i hmmm mamy 9 kg:szok::-D myslalam ze juz przystopowala ale nie obiadki jej widze sluza!!!!!!!!!!!!:-)

Dziewczyny u nas z tym zasypianiem jest tak od może tygodnia, więc wątpię, że wcześniej zauważałam kiedy jest zmęczony a teraz nie:szok:. U nas są jednak ogromne upały i mam nadzieje, że to przez to. Dziś w nocy budził się co chwilę, więc go do naszego łóżka wzięłam i spał jak niemowlę:-DMoże u niego za gorąco było.

Dziewzyny, a w naszej biegunce są już postępy:-) Dzisiaj nie ma krwi w kupci:tak:ale są jeszcze takie rzadkie te stolce, więc musimy dodawać do mleczka smectę. W poniedziałek idziemy do lekarza, będą już wyniki posiewu kału i moczu, to powinno coś wyjaśnić:tak:

reklama
Eve - nie denerwuj się;-) może właśnie chce jej się spać?? Ja mam tak z Zuzką. Kąpie ją zawsze 19, albo 18.45 tak mniej więcej. ale mała zwykle ucina sobie krótka drzemkę przed kąpielą. tzn kładę ją o 17, 17.30. czasem nawet o 18. ośpi maruda przez 30-45 minut wstaje i śpiewam jej, że pora na dobranoc kąpię i kłade spać. i usypia w 15 minu. i nie płacze. czasem jeszcze ją karmię o ej 18.30 a potem zaraz po kąpieli czyli jakieś 45 minu później i też je. jak się maruda nie zdrzemnie to wyje...

Do góry