reklama
karolka84
mama kwietniowa '09
My ciągle w gondolce jeździmy, ale już jest ciasnawa trochę, więc to pewnie kwestia dni
W sumie w związku z tym wyjazdem muszę jutro przymierzyć Gabi do spacerówki. Bo przez miesiąc może tak urosnąć że będzie się męczyć w gondoli
W sumie w związku z tym wyjazdem muszę jutro przymierzyć Gabi do spacerówki. Bo przez miesiąc może tak urosnąć że będzie się męczyć w gondoli
Jula ostatnio ma taki "pomysł" że się na brzuszek przewraca w wózku ;-) czasem tak nawet śpi na spacerze
dzisiaj dawałam jej dynię z ziemniakami - znaczy próbowałam dać, bo po pierwszej łyżeczce nawet języka nie chciała schować i buźki zamknąć, tylko krzywiła się, pluła, wycierała o mnie... no ręce po prostu opadają
dzisiaj dawałam jej dynię z ziemniakami - znaczy próbowałam dać, bo po pierwszej łyżeczce nawet języka nie chciała schować i buźki zamknąć, tylko krzywiła się, pluła, wycierała o mnie... no ręce po prostu opadają
Justyna337
Fanka BB :)
Zu też próbuje... ale w naszej spacerówce to niewykonalne.... usypia skręcona na bok wygląda jaby ją pokrzywiło
Justyna337
Fanka BB :)
Caro, Eve - spokojnie.... u nas Zuzka tez długo płakała przed snem, ale jej przeszło:-) i waszym dzieciakom też przejdzie. wieczorem nie zmieniłam nic i przestała płakać. w dzie usypiałam/wyciszałam ją na rękach i strasznie płakała. teraz staram się ją wyciszyć w łóżeczku i już nie urządza takich awantur. popłacze lub pomarudzi czasami ale o juz nie to co wcześniej...
reklama