mamusia
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
mamusia mojemy zaczeły nóżki tak sie trzasc:-( musze powiedziec na wizycie,
jak możesz napisz co ci powiedzieli na tej wizycie .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mamusia mojemy zaczeły nóżki tak sie trzasc:-( musze powiedziec na wizycie,
mamuski, rzadko niestety cos pisze, ale moje malenstwo nie pozwala mi na to; mam pytanie i mam nadzieje, ze ktos mi pomoze; w sumie swojego synka karmie tylko piersia (moze ze trzy razy dalam butle jak z nerwow mialam zanik pokarmu), ale... moje dziecie bardzo rzadko robi kupki, tzn co 4-5- 6 dni; wiem, ze dzieci na cycu tak moga robic, ale problem w tym, ze moj maly chce zrobic - widac to po nim, bo bardzo sie denerwuje i placze itd, a nie moze zrobic; probowalam juz prawie wszystkiego i jedyny ratunek to czopek glicerynowy; ale nie chce mu tak prawie ciagle go dawac; moze macie jakies sprawdzone sposoby?? daje mu picie, probowalam juz termometr w dupcie, herbatki na trawienie, plantex, kminek i nic; tylko czopek pomaga; pomozcie prosze!! duzo zdrowka dla was i waszych kruszynek