Kochane juz jestem po Swietach,wrocilismy ze swiatecznych wojazy.
Nie mam teraz czasu nadrobic postow,zrobie to w wolnej chwili.Wpadlo mi w oko pytanie
madzik o gazy-kochana ja pierdze po herbatkach laktacyjnych jak szalona,a julitka zaraz po mnie.:-)Maz to siwy chodzi od tej "atmosfery" w domu

Satarm sie cicho,ale nie zawsze mi to wychodzi a Juli to zero zenady-wali jak stara jak to Ewelcia mowi
Julitka zaliczyla u tesciow swoja druga noc poza domem.Jak juz mowilam do tesciow jezdze o tyle z przyjemnoscia na nocleg ze mamy u nich warunki jak w 5 gwiazdkowym hotelu.Dwa pokoje dla siebie,osobna lazienke,Juli ma lozeczko,przestrzen,swieze powietrze,ogrod takze z pozytkiem dla dziecka te pobyty sa.
Dziecko mam niezwykle towarzyskie,bo bylo 8 osob w tym osoby "obce" dla Julity i przechodzila z rak do rak a nie plakala,tylko z wytrzeszczonymi oczkami sie przygladala nowemu otoczeniu,osobom i sytuacjom-widze z rozumiala ze nie jest u siebie tylko gdzies indziej.Noc u tesciow minela spokojnie.Jest mi milo bo tesciowa jak tylko miala okazje to brala dziecko na rece,tulila je jak kwekalo,widac bylo ze nosi ja dumna i blada i co chwila powtarzala hasla typu "no to nam sie rodzina rozrosla" albo "nasza krew" albo "ale mamy powod do radosci" itp.A na koniec zapytala kiedy im mala zostawimy,a zostawimy corcie tesciom 19.04 gdyz z okazji 1szej rocznicy slubu jedziemy na wycieczke.Gdzies niektore z was pisaly ze mialy/maja opory jak ktos im dziecko dotyka-alez sie roznimy!:-).Ja to moze jestem nienormalna ale Julita byla juz na rekach jakby zliczyc u okolo...40 osob i ja nie tylko zezwalalam na to ale tez dumna bylam ze sie cieszy corcia takim zainteresowaniem.Nosily ja wszystkie moje przyjaciolki,prawie wszyscy czlonkowie rodziny mojej i tesciowie oraz babcia meza.Malo tego,bylo mi milo patrzac jak kazdy ma buzie jak banan w usmiechu trzymajac mala i ze prawie kazdy chcial miec z Juli fotke.A Julita dobrze to znosi i nie ma wyjscia bo u nas jest tak,ze przynajmniej 2 razy w tygodniu ktos wpada do nas,cos na ksztalt "domu otwartego".
A to sie rozpisalam,jak nadrobie posty to postaram sie odpisac kazdej z was z osobna