maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Podziwiam was kobiety te aktywne na forum,ja to nie mam czasu na nic a na forum to już całkowicie moja mała bardzo mało spi w dzień wstaje ok 9 rano i jedyny sen to na spacerze ok 3 godz czasami jeszcze uda jej sie godzinke przespać w domu leżeć w łóżeczku nie chce poleży chwile popatrzy na karuzelke ale max 5 minut troche w leżaczku a reszta przy cycu i na rączkach a że jestem sama więc umęczona okropnie :-(dobrze że ok 21 idzie spac to mam czas na szybkie ogarnięcie chaty umycie się i spać bo po całym dniu tylko o tym marze w nocy wstaje ok 3 a później ok 7 rano jak by przyszło mi wstawac częsciej to bym chyba padła wkońcu 
Ja szczepie tą skojarzona szczepionką,na rotawirusy nie szczepie pediatra moja mówiła że jak tyle lat jest lekarzem to miała 3 przypadki i to nie do końca potwierdzone więc smiesza ją reklamy typu co 5 dziecko zapada na rotawirusa,co do pneumokoków zastanawiam się jeszcze.

Ja szczepie tą skojarzona szczepionką,na rotawirusy nie szczepie pediatra moja mówiła że jak tyle lat jest lekarzem to miała 3 przypadki i to nie do końca potwierdzone więc smiesza ją reklamy typu co 5 dziecko zapada na rotawirusa,co do pneumokoków zastanawiam się jeszcze.