A myślałam że sama jestem,mnie też nie wychodzi karmienie cycem,boli bardzo :-(. Ale będę odciągać pokarm najdłużej jak się da. A w nocy mały raz dostaje butle ze sztucznego mleczka bo moim się nie najada i nie chce spać :-):-):-).
reklama
kalina_malina
Fanka BB :)
Milkada, co do poranionych piersi, to ja również to przerabiałam. Przez 2 dni zaciskałam pięści i nawet palce u stóp z bólu. W końcu wysłałam męża do apteki po takie silikonowe kapturki Aventu, do tego Bepanthen i po 2-3 dniach już mogłam do jednej piersi przystawiać bez kapturka :-)
U mnie jeszcze wszystko się zbiegło z nawałem pokarmu, który nie dawał się ni cholery ruszyć laktatorem, więc to była naprawdę masakra
A teraz już jest super, karmię tylko piersią i z piersi, bez żadnych kapturków i laktatorów. Jakoś mi się szczęśliwie udało :-)
U mnie jeszcze wszystko się zbiegło z nawałem pokarmu, który nie dawał się ni cholery ruszyć laktatorem, więc to była naprawdę masakra
A teraz już jest super, karmię tylko piersią i z piersi, bez żadnych kapturków i laktatorów. Jakoś mi się szczęśliwie udało :-)
Oli.B
Fanka BB :)
A ja mam takie pytanko. Bo nasz Piotruś już tylko na butli. Mam zawsze przegotowaną wodę mineralną w dzbanku i ona po ostygnięciu ma temperaturę pokojową, Potem już jej nie podgrzewam z mlekiem tylko takie daję mleko. Hm, czy Wy podgrzewacie??? Bo może ja małemu za zimne daję?
Milkada, co do poranionych piersi, to ja również to przerabiałam. Przez 2 dni zaciskałam pięści i nawet palce u stóp z bólu. W końcu wysłałam męża do apteki po takie silikonowe kapturki Aventu, do tego Bepanthen i po 2-3 dniach już mogłam do jednej piersi przystawiać bez kapturka :-)
Witaj w klubie Kalina ja też na razie na samym cycu
Oli, ja mojej Julce jak rozrabiam z 210 ml to 140 daję zimna przegotowaną a 70 wrzątek. i takie zjada z apetytem i temperatura jest ok... może jak robisz 90 mleka to wlej 30 ciepłej a 60 zimnej???? może lepiej zje takie
Oli
Dominika-Essex
Czerwcowa mama 2009
Diewczyny, mi lekarz powiedzial, ze z mineralnej wody sie dziecku nie robi mleczka bo pozbawiamy je jakis tam mineralow. Jak to jest u Was?
A woda to dobrze jak ma tak ze 37 stopni, czyli taka letnia ;-)
A woda to dobrze jak ma tak ze 37 stopni, czyli taka letnia ;-)
reklama