chantal98
Fanka BB :)
Ta krew która badała glukometrem też był z żyły z tego samego pobraniaZawsze z żyły
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ta krew która badała glukometrem też był z żyły z tego samego pobraniaZawsze z żyły
Ta krew która badała glukometrem też był z żyły z tego samego pobrania
Tak mała ilość wody i zła dieta to jak najbardziej mogło mieć wpływ. Jak będziesz powtarzać badanie to sama zobaczysz czy jest lepiej czy nie, wtedy będzie dalej lekarz Cię kierował co robić . A co do glukozy to ten pobierany do badania jest dokładniejszy od glukometrów, tak że nie stresuj się bo masz bardzo dobre cukry W laboratorium za nim podadzą Ci glukozę sprawdzają jaki masz cukier glukometrem bo gdyby był zbyt wysoki nie mogłabyś kontynuować badania.Czyli mała ilość picia mogła też to spowodować?
Badanie jest prawidłowe.Nie wytrzymałam i powtórzyłam badania dzisiaj i oto wyniki
I już się martwić nie musiszNie wytrzymałam i powtórzyłam badania dzisiaj i oto wyniki
Tak mi ulżyło że nie wiemI już się martwić nie musisz
Wierze Ci zazwyczaj na początku emocje biorą górę.Tak mi ulżyło że nie wiem
Czyli mogę być spokojna już o te białka tak ? Piłam więcej wody dzień przed badaniem i wyszły eleganckieWierze Ci zazwyczaj na początku emocje biorą górę.
Pij dużo l, zobaczysz mocz będziesz robić za pewne co wizytę. Póki się nic nie dzieje to o tym nie myśl może się znowu pojawić ale nie musi.Czyli mogę być spokojna już o te białka tak ? Piłam więcej wody dzień przed badaniem i wyszły eleganckie