_WiKtOriA_
Szczęśliwa mama
a ile jest czasu od tych poczatkowych skurczy do odejscia wod plodowych ?? a jesli wody odejda wiem ze jak najszybciej do szpitala ale ja mam do niego 25 km
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja na poprawe nastroju czesto mowie kobiety rodzily rodza i beda rodzic. Rodzily mlodsze odemnie starsze i duzo inne pod kazdym wzgledem kazda inaczej ale URODZILY wiec dla czego ja jedna na nie wiadomo ile milinow kobiet miala bym tego nie przejsc racja ????
ech.. jeszcze jak bym miala takie podejscie do konca ciazy by bylo dobrze :-)
hehe bedziemy sie pocieszac ze nie jestesmy same bo kazda z nas musi przez to przejsc
a ile jest czasu od tych poczatkowych skurczy do odejscia wod plodowych ?? a jesli wody odejda wiem ze jak najszybciej do szpitala ale ja mam do niego 25 km
Mi tez przebijali w szpitalu i od tego momentu zaczela sie ostra jazda