reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pakujemy torbę do szpitala

ja rodzę za 9 dni (teoretycznie:) ). juz drugi raz:) Wydaje mi sie, ze podczas porodu raczej nie wolno pic wody, przynajmniej w moim szpitalu nie moglam. to jest na wypadek ewentualnej operacji i znieczulenia ogolnego - wtedy trzeba miec pusty zoladek. zreszta podczas porodu to sie az tak o tym piciu nie mysli:) a potem, to jak najbardziej, zwlaszcza, ze na oddzialach poporodowych jest najczesciej bardzo cieplo.
co do roznych przekasek, to tez jestem za:) tylko warto wybierac takie raczej neutralne - typu zwykle herbatniki i biszkopty.
znalazlam fajne listy wyprawek do szpitala na Wyprawka Bobasa - mozna nawet sciagnac na kompa i wydrukowac sobie.

reklama
W wyprawce obowiązkowe są ubranka dla dziecka,pieluszki tetrowe, kocyk, rękawiczki, skarpetki, rożek, oczywiście wszystko można dostać w różnych sklepach, ale ja osobiście polecam firmę feretti mają bardzo dobrej jakości produkty dla maluszków, tak samo firma chicco ma wysokiej jakości produkty, ja większość rzeczy kupiłam u nich i jestem zadowlona

mamusia muminka
Zdaje mi się, że wszystkie wrześniówki 2012 zdążyły już urodzić, więc po co odgrzebujesz ten temat z archiwum?
Nabijasz sobie liczbę postów czy chodzi o reklamę feretti i chicco??? :angry:

jestem świezakiem na forum i nie zauważyłam że to stary wątek, jeśli chodzi o reklamę firm chicco i feretti to ja nie muszę żadnej reklamy robić, te firmy mają tak dobre produkty i wyrobioną markę że nie potrzebują reklamy

Do góry