reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko co powinno się znaleźć w tarbie do szpitala.

reklama
No niestety. Ale z drugiej strony to dla naszego dobra.
Najciekawiej jest, jak po porodzie niekoniecznie dobrze Ci się goi i masz konsultacje: 3 lekarzy pochyla się nad Twoim kroczem, a czasami to studenci są i też chcą.
Ale im możesz powiedzieć, że sobie nie życzysz, to wtedy usłyszysz dopiero.

Ja jak miałam podejrzenie ciąży pozamacicznej to leżałam na fotelu cały obchód na czele z ordynatorem zaglądał mi między nogi.Jakieś 10 osób.I też musiało być

;D...też byłam w szoku... ale uzasadnienie jest takie, że w ten sposób najszybciej można wyczuć zakażenie grzybicze... hehe

malgosia_76 pisze:
a czasami to studenci są i też chcą.
Ale im możesz powiedzieć, że sobie nie życzysz, to wtedy usłyszysz dopiero.

jezeli szpital nie jest szpitalem klinicznym (przy uczelni - jak zwal tak zwal :)) to masz pelne prawo odmowic obecnosci studentow podczas jakichkolwiek zabiegow czy badan; tak jest przynajmniej w gdansku :)

Idzia, wszedzie tak jest, ale jak masz bóle parte, to juz chyba nie czytasz dokładnie co Ci daja do podpisania, tylko walisz parafkę gdzie popadnie, żeby Ci tylko spokój z pierdołami dali.... :)

reklama
Wiem,że to może brzmi okropnie, ale nie jest tak strasznie jakby się mogło wydawać.Zobaczycie, bedzie wam wszystko jedno czy zajrzy w podpaskę czy nie.Każda chce jak najszybciej iśc z maleństwem do domu i zrobi co jej karzą.Ja na początku byłam trochę zakłopotana ale potem grzecznie i bez oporów odsuwałam kołdrę i pokazywałam wkład.Przeżyjemy bo wszystko dla naszego i dzidziusia dobra.

Do góry