reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Edit Dora Tomek ma dzisiaj dwa dania zjadl drugie teraz i pozniej dam mu zupke bo zostala z przedwczoraj u mnie max 3 dni, chyba ze zagotuje.
Co do kaszek to czasem tez robie mu na wodzie i owoc dodaje w kawalkach zetre albo zblenduje czy sloik:)
Jogorut naturalny sam albo z owocem,
Czasem chlebka zje czy jajo.
Ale przeważnie rano mleko.
Czaassem jak mam duzego lenia to lata pol dnia o samym mleku :D

Ostatnia edycja:
reklama
Violu dziękuję:)
No my mamy okna i dach z dachówki zrobiony i prawie skończona instalację elektryczna. Jutro ma przyjechać firma i robić przygotowanie do tynków sobie i od poniedziałku będą już działać:) później zrobimy podłogówkę i firma wyleje nam posadzki betonowe. W tym roku plan jest się wprowadzić bo ja wole spłacać pożyczone pieniądze niż płacić za wynajem i czynsz

Violu dziękuję:)
No my mamy okna i dach z dachówki zrobiony i prawie skończona instalację elektryczna. Jutro ma przyjechać firma i robić przygotowanie do tynków sobie i od poniedziałku będą już działać:) później zrobimy podłogówkę i firma wyleje nam posadzki betonowe. W tym roku plan jest się wprowadzić bo ja wole spłacać pożyczone pieniądze niż płacić za wynajem i czynsz
Duzy dom bedzie ? Bo nie pamiętam czy pisalas?;)

Dziewczyny pytanko mam. Wiem że każde dziecko rośnie inaczej ale mniej więcej 1,5 roczne dziecko jaki rozmiar kombinezonu zimowego nosi. Jak Wiki mając 5 miesięcy nosi 74 to za rok lepiej 86 czy 92

Wiecie, że moja Adzia to jeszcze nosi bodziaki z Lidla na 74/80 i nadal są dobre, a ma 16 miesięcy!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry