reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wiki moj Tomek ogólnie wszystkie rzeczy kupuje mu na 86 zeby mial ma dłużej ale nosi jeszcze tez 80 czasem sie zdarzy,że nawet 74
Takze zalezy co, nosi praktycznie wszystkie rzeczy na 86 i niektóre sa idealne a niektóre trochę za duże .
Zalezy jaka firma i ciuch.:)
Bedzie mial 14 mies.
Ja bym brala 86-92 zeby miala tez trochę luzu :) A raczej 92.
A najlepiej kupic za rok tak mi sie wydaje

reklama
Dzięki :)
Teraz w smyku od tych 50% jest jeszcze 20 czyli kombinezon który na początku sezonu kosztował 140 jest za 56 dlatego chcę kupić. Ostatecznie metki nie oderwę to odsprzedam gdyby coś. To 92 chyba wystarczy... Odpowiedz Małej mi mnie zdezorientowala

Wiki ja jakbym teraz kupila na juz to 86 chyba,ale nie wiaodmo jak akurat ten kombinezon i jaka Wiktoria bedzie za rok wiec lepiej 92.
A tak jak mowisz zawsze mozna sprzedać :)

Zamówiony. Spodobał mi się bardzo. A ogólnie to ostatnio w Tesco kupiłam kombinezon za 27zl z 70 a drugi za 19 z 50 do tego pajace w dwupaku jedne za 23 a drugą paczkę za 16 a oryginalnie po 40 :) a f&f to ja uwielbiam jak już kiedyś pisałam. Ze smyka nic jeszcze raczej nie miałam. Lubię jej kupić wcześniej a potem potrzebuję to zaglądam do szafy i wyciągam. Fakt czasem to mrożenie kasy ale ona tak szybko rośnie.

Zamówiony. Spodobał mi się bardzo. A ogólnie to ostatnio w Tesco kupiłam kombinezon za 27zl z 70 a drugi za 19 z 50 do tego pajace w dwupaku jedne za 23 a drugą paczkę za 16 a oryginalnie po 40 :) a f&f to ja uwielbiam jak już kiedyś pisałam. Ze smyka nic jeszcze raczej nie miałam. Lubię jej kupić wcześniej a potem potrzebuję to zaglądam do szafy i wyciągam. Fakt czasem to mrożenie kasy ale ona tak szybko rośnie.
Ja wszędzie kupuje jak cos mi sie spodoba:)
No i material tez zeby ok był .
Zara,HM, Coccodrillo- drogi sklep ale jakosc mega.
Smyk tez ale muszą zajrzeć dawno nie bylam, F&F tez czasem zajrze, co tam jeszcze jest z C&A dostalam kilka rzeczy ale nie bralam sama jeszcze dla Tomka nic..
I pepco tez lubie :-)
Wcale nie jest takie złe jak niektórzy mowia bo ceny nie wysokie duzo mam tam kupuje a rzadko cos sie zdarzy ze po praniu be, body kiedyś to juz nie kupuje tam.
A tak to ok przeważnie .:)
Większość kupuje na wyprzedazach bo sie mega oplaca i zawsze wieksze
A jakie wczoraj widzialam piekne rzeczy takie jak na wasze dziewczynki az zdjecie zrobiłam zeby kolezance wyslac w pepco akurat haha :)
Moge wstawic:)

Wiki, ja też tak chomikuję. Co mi wpadnie w oko to kupuję większe i odkładam do szafy [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ola, roznie - przewaznie w Lidlu lub Pepco- chociaz odkad pracuje bedzie ciezko Lidla ogarniac

Wiki, jak nie zapomne to jutro Ci wstawie fotki, bo juz z Ada w lozku leze [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry